Winterweer op komst…

Als de voortekenen niet bedriegen zou er wel eens koud Goors winterweer aan kunnen komen. Dat concludeert ook de weer-expert Eric Effing. Hij stuurde een fraaie foto van een bijzonder fraai lucht boven het Twentse haagje. Die zou kunnen duiden op de komst van een koudefront. Effing baseert zich ook op voorspellingen van Duitse metereologen. “Er zijn tekenen van een zogenoemde inversie-winter, waarbij onderin de atmosfeer koud is en in stand gehouden wordt door een hogedrukgebied” aldus de Goorse weerman.

Gerelateerde berichten

  • Kring om de zon…25 april 2021 Kring om de zon… We kregen weer een fraaie foto van een bijzonder natuurfenomeen binnen van de Goorse fotograaf- en weersdeskundige Eric Effing. Hij ontwaardde gisterochtend een fraaie kring om de […]
  • Zonsopgang met bijzonder optisch element…17 januari 2021 Zonsopgang met bijzonder optisch element… De Goorse weerman- en fotograaf stuurde weer twee fraaie natuurfoto's met in dit geval een bijzonder optisch element. De prenten zijn deze week genomen in het buitengebied bij Stokkum en […]
  • De noordelijke winter-zonnewende…20 december 2020 De noordelijke winter-zonnewende… "Terwijl de zon alweer later ondergaat, is ze ’s ochtends nog steeds iets later te zien. Morgenochtend om 11.02 zien we de noordelijke winter-zonnewende, ook in Goor" zegt de Goorse […]
  • Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag…6 oktober 2018 Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag… De redactie mocht vandaag weer een paar prachtige foto's ontvangen van de Goorse weerman Eric Effing. Hij was vanochtend met zijn camera al vroeg op pad om de opkomende zon en de daarbij […]
  • Goorse herfst met zomerse trekjes26 september 2017 Goorse herfst met zomerse trekjes Volgens de jaargetijdenkalender is de herfst nu vier dagen oud maar daar heeft de natuur zich nog niet overal aan aangepast. De Goorse weerman Eric Effing toog met fotocamera naar een […]