Olympische Spelen in sportzaal De Kievit

Hofactief organiseert komende woensdag 9 december een sportactiviteit in de geest van de Olympische Spelen voor de Goorse jeugd. Er komen in sportzaal De Kievit verschillende sporten aan bod zoals verspringen, hoogspringen, vergooien, gemikt schieten, basketbal, voetbal en trefgooien. Opgeven kan nog tot morgen, individueel en als team. Er zijn ook prijzen te winnen bij deze Corona-proof-activiteit die alleen voor kinderen is en waarbij ouders en andere (niet organiserende) volwassenen niet welkom zijn. Meer informatie en opgeven kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Woensdag 12 mei atletiek sportdag voor Goorse jeugd8 mei 2021 Woensdag 12 mei atletiek sportdag voor Goorse jeugd Goorse kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen komende woensdag 12 mei kennismaken met atletiek. Op het terrein van Atletiekvereniging Goor '75 organiseren de buurtsportcoaches van Hof Actief […]
  • Hofactief organiseert hockeytoernooi10 april 2021 Hofactief organiseert hockeytoernooi Het sportteam van Hofactief organiseert komende woensdag, 14 april, een hockeytoernooi voor de Goorse jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Eenieder, wel of geen lid van een hockeyclub, mag […]
  • Bubbelbal op Winter Games4 maart 2021 Bubbelbal op Winter Games Winter Games in de Hof van Twente. De buurtcoaches hebben voor de komende periode bubbelbal op de rol gezet. Deze sportieve activiteit is op woensdag 24 maart bedoeld voor alle […]
  • Wintergames ook in de maand maart…20 februari 2021 Wintergames ook in de maand maart… Naast de slagwerksessies van Erik Broeke waar we gisteren over berichtten zijn er nog vier activiteiten in Goor in het kader van de zogenoemde Wintergames van Hofactief. Zo is er op […]
  • Platen aanvragen en doneren voor Glazen Huis kan nu al online12 december 2020 Platen aanvragen en doneren voor Glazen Huis kan nu al online Over acht dagen beginnen de uitzendingen vanuit het Goorse Glazen Huis in 't Proathuus in het Goorse stadshart. Daar zullen vanaf volgende week zaterdag, zes dagen lang, uitzendingen […]