Olympische Spelen in sportzaal De Kievit

Hofactief organiseert komende woensdag 9 december een sportactiviteit in de geest van de Olympische Spelen voor de Goorse jeugd. Er komen in sportzaal De Kievit verschillende sporten aan bod zoals verspringen, hoogspringen, vergooien, gemikt schieten, basketbal, voetbal en trefgooien. Opgeven kan nog tot morgen, individueel en als team. Er zijn ook prijzen te winnen bij deze Corona-proof-activiteit die alleen voor kinderen is en waarbij ouders en andere (niet organiserende) volwassenen niet welkom zijn. Meer informatie en opgeven kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Goor blijft niet op voor de Olympische Spelen2 augustus 2021 Goor blijft niet op voor de Olympische Spelen De Olympische Spelen in Tokyo worden in Goor zeker gevolgd maar er voor opblijven of het bed uitgaan in de nachtelijke uren, dat niet. Uit een poll op deze site blijkt dat slechts 3% van […]
  • Erik Cent verhaalt over Olympische avonturen26 juli 2021 Erik Cent verhaalt over Olympische avonturen Oud-wielrenner Erik Cent is komende vrijdag te gast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De Gorenaar vertelt over zijn deelname aan twee Olympische Zomerspelen. Hij zat in de […]
  • Veel Gorenaren zoeken het deze vakantie dicht bij huis26 juli 2021 Veel Gorenaren zoeken het deze vakantie dicht bij huis Het grootste deel van de Gorenaren is niet van plan Nederland te verlaten tijdens deze zomervakantie. Dat blijkt uit een poll op deze site. Maar liefst 65% geeft aan thuis te blijven of […]
  • Woensdag 12 mei atletiek sportdag voor Goorse jeugd8 mei 2021 Woensdag 12 mei atletiek sportdag voor Goorse jeugd Goorse kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen komende woensdag 12 mei kennismaken met atletiek. Op het terrein van Atletiekvereniging Goor '75 organiseren de buurtsportcoaches van Hof Actief […]
  • Hofactief organiseert hockeytoernooi10 april 2021 Hofactief organiseert hockeytoernooi Het sportteam van Hofactief organiseert komende woensdag, 14 april, een hockeytoernooi voor de Goorse jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Eenieder, wel of geen lid van een hockeyclub, mag […]