Twentekanaal gestremd door vallende sluisdeur

Door een vallende sluisdeur bij Eefde kunnen op dit moment geen schepen van Goor richting het westen van Nederland varen en vice versa. Vannacht viel de sluisdeur naar beneden en meteen was duidelijk dat de schade behoorlijk was. Gewonden vielen er gelukkig niet. Schepen vanuit Goor moeten via Lochem naar Eefde, dat bij Zutphen ligt, om de rivieren te bereiken. Doordat de sluis nog voor onbepaalde tijd gesloten blijft, kunnen er ook geen schepen van bijvoorbeeld de IJssel richting Goor. Schepen die achter de Eefdese sluis liggen zijn afgesneden van de rest van Nederland.

havengoor

Gerelateerde berichten

  • Lammertink: “Natuurlijk zijn we favoriet”31 mei 2014 Lammertink: “Natuurlijk zijn we favoriet” De nieuwbakken trainer van GFC laat er geen gras over groeien. "Natuurlijk zijn we favoriet", zegt Romano Lammertink. Het beslissingsduel tegen vijfdeklasser Rietmolen, morgen in […]
  • PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw15 maart 2021 PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw Op weg met flyers voor de landelijke verkiezingen hebben vrijwilligers van de PvdA Hof van Twente een tussenstop gemaakt bij de Stadslandbouw in de Goorse Kerkstraat dit weekeinde. Oud […]
  • AV Goor organiseert Bovenbergloop13 november 2012 AV Goor organiseert Bovenbergloop Aanstaande zondag vindt de Bovenbergloop weer plaats op het parcours bij camping de Bovenberg. Dit is de tweede van vier lopen in de Twente Milieu Twentse Cross Competitie, georganiseerd […]
  • Diftar-razzia en sperrzeit…20 april 2021 Diftar-razzia en sperrzeit… Steeds vaker zijn er momenten dat ik niet te houden ben. Nu ruim een jaar lijkt de wereld stil te staan. In de ochtend wakker worden, naar je werk gaan, ’s avonds nog even zitten en weer […]
  • GFC boekt belangrijke zege bij Het Centrum10 april 2016 GFC boekt belangrijke zege bij Het Centrum GFC lijkt zich definitief uit de degradatiezorgen te hebben gespeeld met een knappe en verdiende 0-2 zege op en bij FC Het Centrum in Enschede. De eerste helft van de wedstrijd kende […]