Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA

De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen moeilijk door de straat komen door geparkeerde auto’s in de straat of omdat de straat zelf al een hele smalle doorgang is.

Om onnodige schades te voorkomen zullen op[ De Whee de Vinkstraat en de Meerkolstraat niet meer worden aangedaan. Bewoners van deze straten worden verzocht het papier aan de Korhoenstraat neer te zetten. Bewoners van de Roemer Visscherhof 1 tot en met 7, 2 tot en met 8 en 17 tot en met 27, kunnen hun oude papier aan de Pieter Langendijkstraat kwijt. bij tijdelijke opbrekingen wordt verzocht het papier neer te zetten in een straat waar de wagen komt en die toegankelijk is. Komende zaterdag, 12 december is er vanaf 08:30 uur weer inzameling van KNA.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Papierfile4 mei 2020 Papierfile In de file voor het oud papier. Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan dat er aan de Van Kollaan de poorten weer zijn geopend van de containers. Rond de klok van 13.00 […]
  • Vanaf maandag weer oud-papierinzameling aan de van Kollaan1 mei 2020 Vanaf maandag weer oud-papierinzameling aan de van Kollaan Vanaf komende maandag, 4 mei, kan er weer oud-papier worden gebracht het inzamelingspunt aan de van Kollaan. Die was gesloten vanwege het Corona-virus. Er kan maandag oud-papier worden […]
  • Bedankje van de oud-papier-commissie4 december 2020 Bedankje van de oud-papier-commissie Een berichtje voor de inwoners van de coördinator van de inzamelaars van het oude papier. "Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd […]
  • Oud papier: Zo hoort het dus niet…13 november 2020 Oud papier: Zo hoort het dus niet… Een opmerkelijke Facebookpost van Gerben Kappert vandaag die treffend het gedrag van sommige medeburgers weergeeft als het gaat om het dumpen van overtollig papier. Ondanks de duidelijke […]