Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA

De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen moeilijk door de straat komen door geparkeerde auto’s in de straat of omdat de straat zelf al een hele smalle doorgang is.

Om onnodige schades te voorkomen zullen op[ De Whee de Vinkstraat en de Meerkolstraat niet meer worden aangedaan. Bewoners van deze straten worden verzocht het papier aan de Korhoenstraat neer te zetten. Bewoners van de Roemer Visscherhof 1 tot en met 7, 2 tot en met 8 en 17 tot en met 27, kunnen hun oude papier aan de Pieter Langendijkstraat kwijt. bij tijdelijke opbrekingen wordt verzocht het papier neer te zetten in een straat waar de wagen komt en die toegankelijk is. Komende zaterdag, 12 december is er vanaf 08:30 uur weer inzameling van KNA.

Gerelateerde berichten

  • Papierfile4 mei 2020 Papierfile In de file voor het oud papier. Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan dat er aan de Van Kollaan de poorten weer zijn geopend van de containers. Rond de klok van 13.00 […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA13 juli 2021 Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA Een hagelnieuwe compositie van de Goorse componist Carl Wittrock gaat op 20 november in première tijdens een concert van de Goorse accordeonvereniging KNA in samenwerking met Apollo. Het […]
  • Oud-papier schema De Whee15 februari 2021 Oud-papier schema De Whee Accordeonvereniging Kunst na Arbeid heeft een aantal aanpassingen verricht in het schema voor het ophalen van oud-papier. De kalender van 2021 is bij deze vastgesteld voor de woonwijk De […]
  • Bedankje van de oud-papier-commissie4 december 2020 Bedankje van de oud-papier-commissie Een berichtje voor de inwoners van de coördinator van de inzamelaars van het oude papier. "Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd […]