La Vérité in Filmhuis Alleman

Filmhuis Alleman toont morgenavond, dinsdag 8 december 20:00 uur, de film La Vérité. Dat is een Japans-Franse dramafilm uit 2019 waarin het Franse filmicoon Fabienne door iedereen in haar omgeving op handen wordt gedragen. Voor het uitbrengen van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. De reünie tussen moeder en dochter mondt uit in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt. Er zijn dertig toegangskaarten à 6 euro beschikbaar die via deze LINK te bestellen zijn. De trailer van deze film is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • La Belle Époque in Filmhuis Alleman23 oktober 2020 La Belle Époque in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag, 27 oktober, de Franse komische dramafilm 'La Belle Époque'. Deze film gaat over het uitgebluste huwelijk van een echtpaar dat mogelijk een […]
  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • Fisherman’s Friends in Alleman13 december 2020 Fisherman’s Friends in Alleman De hitfilm Fisherman’s Friends is komende dinsdag, 15 december 20:00 uur, te zien in Filmhuis Alleman. De film vertelt het verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • ‘Sorry we missed you’ bij Alleman31 oktober 2020 ‘Sorry we missed you’ bij Alleman Op het witte doek van Filmhuis Alleman is komende dinsdag 3 november de film 'Sorry We Missed You' te zien. Dit is een rolprent van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach. De film […]