Squashbanen weer geopend

Het is weer mogelijk om te squashen in sporthal de Mossendam. De banen waren gesloten vanwege het Coronavirus maar zijn nu weer te boeken. Dat kan via deze LINK. Dat is ook het adres voor het reserveren van de sporthal, gymlokalen en de vergaderzalen van de sporthal.

Gerelateerde berichten

  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Opknapbeurt voor parkeerterrein Mossendam22 maart 2021 Opknapbeurt voor parkeerterrein Mossendam De gemeente Hof van Twente is van plan om de parkeerplaats bij sporthal De Mossendam te onderwerpen aan een fikse opknapbeurt. Hiervoor is een schetsontwerp gemaakt die hieronder te zien […]
  • Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink12 oktober 2020 Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink "Hoe gefrustreerd kun je zijn!!" post de beheerder van de Goorse sporthallen De Mossendam en 't Gijmink op Facebook vandaag. In de sport-accomodatie bij de Gijminkschool zijn in de […]
  • Repair-café gaat niet door9 oktober 2020 Repair-café gaat niet door Het Repair-café dat morgen (zaterdag 10-10) zou worden gehouden in sporthal De Mossendam, gaat niet door. Vanwege de Corona-perikelen en het oplopen van de besmettingen is besloten om het […]
  • Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap1 april 2018 Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony's getraind zouden worden van manege De Barlo. […]