Faillissement Westenbrink afgewend

Het faillissement van het bekende Goorse bedrijf Westenbrink Installaties is alsnog afgewend. Dat zegt directeur/eigenaar Geert Jan Westenbrink (foto) in een schrijven aan deze site. “Door een misverstand met het pensioenfonds zijn we in een situatie beland die wij niet hadden zien aankomen”. Het bedrijf werd vorige week failliet verklaard omdat er een achterstand was bij het afdragen van de pensioenpremies voor het personeel. Westenbrink:Dat is mijn fout en ik ben blij dat ik dat snel heb kunnen herstellen. Dat er daardoor onrust is ontstaan is erg vervelend, maar mijn klanten en leveranciers kunnen op ons blijven rekenen.”

Over de oorzaak van de ontstane problemen zegt Westenbrink: “Dit jaar hebben wij als bedrijf een forse stap vooruit gezet. Naast elektra-werk zijn we ook gestart met loodgieters-werkzaamheden. Dit is zo succesvol gebleken dat er andere zaken zijn blijven liggen. Daar hebben we nu ondersteuning bij gezocht zodat alle backoffice-werkzaamheden geregeld zijn en ik kan doen waar ik goed in ben en dat is het bedienen van mijn opdrachtgevers.”

Gerelateerde berichten

  • Faillissement Westenbrink Installaties2 december 2020 Faillissement Westenbrink Installaties Westenbrink Installaties (voorheen Westenbrink Electro) is failliet verklaard. Dat meldt de regionale omroep RTV Oost. Waardoor het door de rechtbank uitgesproken faillissement is […]
  • Westenbrink Electro wordt totaalinstallateur28 november 2018 Westenbrink Electro wordt totaalinstallateur Westenbrink Electro gaat verder onder de naam Westenbrink Installaties. Dat houdt in dat er naast het installeren van elektra nu ook loodgieterswerk door Westenbrink gedaan gaat worden. […]
  • Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet8 december 2021 Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet Met het faillissement van vleesverwerker Nijland Food is er opnieuw een groot Goors bedrijf dat het loodje legt. Vorige week werd machinefabriek Bauhuis, op een steenworp afstand van […]
  • Machinefabriek Bauhuis failliet30 november 2021 Machinefabriek Bauhuis failliet De Bauhuis Group in Goor en zeven zusterbedrijven zijn failliet verklaard. Dat meldt de regionale krant TC/Tubantia. Door het faillissement komen 55 medewerkers, onder wie veel Gorenaren, […]
  • Autobedrijf Garage ATG failliet verklaard15 augustus 2018 Autobedrijf Garage ATG failliet verklaard Het doek is definitief gevallen voor het Goorse autobedrijf Garage ATG. De onderneming, gevestigd aan de Van Kollaan, werd vandaag failliet verklaard door de Almelose rechtbank. Uit […]