Kinderen lastig gevallen op weg naar school

Leerlingen van De Waerdenborch in Holten zijn lastig gevallen door een persoon die zich op zou houden op de parallelweg ter hoogte van camping en zalencentrum De Poppe tussen Markelo en Holten. Er fietsen dagelijks veel schoolkinderen uit Goor via deze weg naar Holten. Volgens leerlingen zou het gaan om een net geklede man in een blauwe jas en een zwarte auto. De schoolleiding heeft middels een mail aan de ouders, gewaarschuwd voor deze onverlaat en leerlingen gevraagd om direct 112 te bellen als de man de schoolgaande jeugd weer lastig valt. De politie heeft aangegeven extra te surveilleren op dit traject in de komende dagen.

Gerelateerde berichten

  • Mondkapjesplicht op De Waerdenborch3 oktober 2020 Mondkapjesplicht op De Waerdenborch Op de Goorse vestiging van Scholengemeenschap De Waerdenborch geldt vanaf komende maandag een mondkapjesplicht. Dit heeft rector-bestuurder Marcel ten Vergert per mail aan de ouders van […]
  • Blauwe golfjes op route Stadsregge24 mei 2017 Blauwe golfjes op route Stadsregge Het zijn subtiele blauwe golfmarkeringen op de route van de Waterstraat tot aan de Bunschotenstraat in Goor en aangebracht door leerlingen van de Waerdenborch (foto). De kleine blauwe […]
  • Kinderen lastig gevallen bij sportpark Heeckeren7 maart 2019 Kinderen lastig gevallen bij sportpark Heeckeren Drie kinderen zijn gisteravond lastig gevallen door een man die geprobeerd heeft om van één van de jongens een tas af te pakken en ze bedreigend heeft achtervolgd. Het gaat om een donkere […]
  • Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor7 oktober 2020 Nu ook Corona-besmetting op Waerdenborch in Goor Een leerling van 4 MAVO op de Goorse van De Waerdenborch is positief getest op corona. De betreffende leerling, waarmee het naar omstandigheden goed gaat, is tijdens de besmettelijke […]
  • Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo27 augustus 2017 Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt toen hij hard in botsing kwam met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Goorseweg bij de afslag met de Potdijk tussen Goor en Markelo. De […]