Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek

Woonwagen-demonstrante Martha Wolters is per brief te kennen gegeven dat ze uiterlijk woensdag moet vertrekken van haar demonstratieplek op de Kevelhammerhoek. Dit ook na klachten uit de buurt die vinden dat ze te lang in de villawijk is gebleven. Deze uitten hun klachten ook in een item van de regionale omroep RTV Oost dat via deze LINK te bekijken is. Wolters en haar man en zoon is een woonwagenplek aangeboden aan de Wheeweg maar daar wil het gezin niet naartoe als er geen goede voorzieningen zijn.

De gemeente zegt 30.000 euro te willen uittrekken om de familie Wolters hier te laten bivakkeren tot er permanente woonwagen-standplaatsen zijn. Maar volgens Martha Wolters zijn de beloofde voorzieningen minimaal en weigert ze daar naartoe te gaan. Wat ze wel gaat doen na woensdag is nog ongewis. Ze heeft wel aangegeven in geen geval terug te gaan naar haar woning op ’t Tuindorp.

Gerelateerde berichten

  • Woonwagenfamilie nu aan de Lintelerweg17 december 2020 Woonwagenfamilie nu aan de Lintelerweg Martha Wolters heeft met haar man en zoon de daad bij het woord gevoegd en is vertrokken van haar standplaats op de Kevelhammerhoek. De Goorse woonwagen-demonstranten zijn nu […]
  • Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek15 december 2020 Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek Martha Wolters moet met haar man en zoon komende vrijdag voor 12:00 uur vertrokken zijn van de Kevelhammerhoek. Na overleg met wethouder van Zwanenburg is besloten dat de familie nog twee […]
  • College voor de rechten van de mens verwijt gemeente nu niets in woonwagenkwestie14 oktober 2020 College voor de rechten van de mens verwijt gemeente nu niets in woonwagenkwestie In de zaak rondom het realiseren van een woonwagenstandplaats voor Martha Wolters en haar gezin valt de gemeente nu niet te verwijten dat er 'verboden onderscheid is gemaakt op grond van […]
  • Wolters moet volgende week weg van Kevelhammerhoek2 december 2020 Wolters moet volgende week weg van Kevelhammerhoek Martha Wolters moet met haar man en zoon na deze week zijn vertrokken uit de Kevelhammerhoek. Dat heeft de gemeente haar laten weten. Wolters bivakkeert al maanden op de Kevelhammerhoek […]
  • Toen was geluk nog heel gewoon…22 november 2020 Toen was geluk nog heel gewoon… In de categorie Oald Goor, dit keer een prachtige foto van de stichting Historisch Goor, genomen enkele decennia geleden, toen de Goorse woonwagenbewoners nog samen leefden op een voor […]