Drukte voor lockdown…

Nu de nieuwe maatregelen al voor de toespraak van president Mark Rutte vanavond zijn uitgelekt, is het deze middag opvallend druk in het Goorse centrum. Zeker voor maandagse begrippen. De Goorse kappers hebben verruimde openingstijden en zitten ramvol met afspraken terwijl zich ook rijen vormde voor winkels als ’t Kruidvat en de Action. Ook bij Primera de Bandijk veel aangeloop van mensen die vlak voor het sluiten van de zogenoemde ‘niet essentiële’ winkels bijvoorbeeld nog een staatslot willen kopen voor de Oudejaarsloterij.

Vanaf middernacht gaat de nieuwe harde lockdown in en kan er, ook in Goor, alleen nog gewinkeld worden bij supermarkten, bakkers en slagers. De scholen sluiten vanaf woensdag de deuren. De maatregelen zijn ieder geval tot 19 januari van het volgend jaar van kracht.

Gerelateerde berichten

  • Wat is er nog wel open in Goor?14 december 2020 Wat is er nog wel open in Goor? De harde lockdown die vannacht ingaat in Nederland betekent voor de meeste Goorse winkeliers dat ze, evenals De Reggehof, de deuren in ieder geval tot 19 januari moeten sluiten. Toch […]
  • En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor…28 april 2021 En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor… Het stadshart van Goor deed vandaag heel anders aan dan in de voorbije maanden. Volop zon, volle terrassen en winkeliers die hun waar weer buiten stalden. Van de heropening van de […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • Vrijdag en zaterdag Koopjesmarkt in het centrum30 augustus 2022 Vrijdag en zaterdag Koopjesmarkt in het centrum Komende vrijdag en zaterdag (2 en 3 september) stallen de Goorse winkeliers weer van alles buiten wat in de opruiming verkocht mag worden. Dit tijdens de Nazomer-koopjesmarkt in het […]
  • Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival18 april 2022 Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival Het was zonder twijfel één van meest druk bezochte edities van het Goorse Bigbandfestival vanmiddag in het Goorse centrum. Duizenden bezoekers wisten het Twentse haagje te vinden voor […]