Drukte voor lockdown…

Nu de nieuwe maatregelen al voor de toespraak van president Mark Rutte vanavond zijn uitgelekt, is het deze middag opvallend druk in het Goorse centrum. Zeker voor maandagse begrippen. De Goorse kappers hebben verruimde openingstijden en zitten ramvol met afspraken terwijl zich ook rijen vormde voor winkels als ’t Kruidvat en de Action. Ook bij Primera de Bandijk veel aangeloop van mensen die vlak voor het sluiten van de zogenoemde ‘niet essentiële’ winkels bijvoorbeeld nog een staatslot willen kopen voor de Oudejaarsloterij.

Vanaf middernacht gaat de nieuwe harde lockdown in en kan er, ook in Goor, alleen nog gewinkeld worden bij supermarkten, bakkers en slagers. De scholen sluiten vanaf woensdag de deuren. De maatregelen zijn ieder geval tot 19 januari van het volgend jaar van kracht.

Gerelateerde berichten

  • Wat is er nog wel open in Goor?14 december 2020 Wat is er nog wel open in Goor? De harde lockdown die vannacht ingaat in Nederland betekent voor de meeste Goorse winkeliers dat ze, evenals De Reggehof, de deuren in ieder geval tot 19 januari moeten sluiten. Toch […]
  • En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor…28 april 2021 En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor… Het stadshart van Goor deed vandaag heel anders aan dan in de voorbije maanden. Volop zon, volle terrassen en winkeliers die hun waar weer buiten stalden. Van de heropening van de […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum15 juli 2021 Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum Het is de ondernemers in het stadshart en op het Weversplein een doorn in het oog; onkruid op de trottoirs en de randen van de parkeerplaatsen en onder de bomen. Volgens voorzitter Paul […]