Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door

De uitzendingen vanuit het Glazen Huis in ’t Proathuus in Goor, gaan vanaf zaterdag gewoon door. Ondanks de instelling van een harde lockdown die deze week van kracht werd, denkt de organisatie met enkele aanpassingen de goede doelen-actie toch in gang te kunnen zetten. Er zijn vanaf komende zaterdag 12:00 uur tot Kerstavond programma’s te zien via een speciaal YouTube-kanaal met diverse gasten en artiesten.

Zo zijn onder meer de landelijk bekende volkszangers Stef Ekkel, Frank van Etten en Jaman te gast. Platen kunnen tegen een vergoeding worden aangevraagd en er is een grote loterij. Publiek mag langslopen voor een donatie maar wordt verzocht direct door te lopen om samenscholing te voorkomen.

Op donderdag 24 december gaat ook een LED-schermbus met Kerstwensen door Goor en de andere kernen in de Hof. Meer informatie over het Goorse Glazen Huis is via deze LINK te vinden. Er wordt tijdens ‘Hof in actie’ geld ingezameld voor de door Corona getroffen horeca en sportverenigingen.

Gerelateerde berichten

  • Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis29 december 2020 Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis Er zijn morgen en overmorgen extra uitzendingen vanuit het Glazen Huis in het Praothuus centrum van Goor. Dit om het bedrag voor horeca, cultuur en sport nog wat op te hogen. Er is tot nu […]
  • Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis4 december 2020 Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis Het Glazenhuis vanuit het Proathuus wordt er één zonder toegang voor het publiek. De activiteiten en interactieve uitzendingen zijn, vanwege Corona, alleen online te volgen vanaf 19 […]
  • Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie20 november 2020 Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie Tijdens de Glazenhuis in de week voor kerst, organiseert het organiserende Hof in actie- comité een talentenjacht voor kinderen uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Kinderen […]
  • Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk3 juli 2021 Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk Er kan weer een bijdrage worden gevraagd uit het fonds dat is gevuld met de opbrengsten van Hof in Actie en het Glazen Huis-evenement van december jongstleden (foto). […]
  • Glazen Huis-actie nu op 7000 euro26 december 2020 Glazen Huis-actie nu op 7000 euro Het Glazen Huis is gesloten maar de 'Hof in actie' voor de horeca, cultuur en sport in de gemeente Hof van Twente loopt nog door tot het einde van het jaar met de verkoop van loten. Tot […]