Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek

Martha Wolters moet met haar man en zoon komende vrijdag voor 12:00 uur vertrokken zijn van de Kevelhammerhoek. Na overleg met wethouder van Zwanenburg is besloten dat de familie nog twee extra dagen krijgt in de villawijk en dan moet vertrekken. “We zullen dan ook gaan” zegt Wolters. De woonwagendemonstratie zal daarna weer op verschillende plekken in Goor worden voortgezet. “We hebben negen locaties op het oog” aldus Wolters die al maanden door Goor trekt in haar strijd om een vaste woonwagenstandplaats.

Gerelateerde berichten

  • Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek14 december 2020 Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek Woonwagen-demonstrante Martha Wolters is per brief te kennen gegeven dat ze uiterlijk woensdag moet vertrekken van haar demonstratieplek op de Kevelhammerhoek. Dit ook na klachten uit de […]
  • Wolters moet volgende week weg van Kevelhammerhoek2 december 2020 Wolters moet volgende week weg van Kevelhammerhoek Martha Wolters moet met haar man en zoon na deze week zijn vertrokken uit de Kevelhammerhoek. Dat heeft de gemeente haar laten weten. Wolters bivakkeert al maanden op de Kevelhammerhoek […]
  • Martha Wolters snapt het niet meer…20 november 2020 Martha Wolters snapt het niet meer… Martha Wolters (foto) snapt het niet meer. Dat is de strekking van een ingezonden brief van de Goorse die nog steeds in een caravan bivakkeert in haar protestactie om een vaste […]
  • Martha Wolters slaat tweede aanbod gemeente ook af3 september 2020 Martha Wolters slaat tweede aanbod gemeente ook af Woonwagendemonstrant Martha Wolters heeft een tweede aanbod voor een vaste demonstratielocatie in Goor, ook afgewezen. Burgemeester Ellen Nauta bood het gezin dat op dit moment al een […]
  • Woonwagenfamilie nu aan de Lintelerweg17 december 2020 Woonwagenfamilie nu aan de Lintelerweg Martha Wolters heeft met haar man en zoon de daad bij het woord gevoegd en is vertrokken van haar standplaats op de Kevelhammerhoek. De Goorse woonwagen-demonstranten zijn nu […]