Wat is er nog wel open in Goor?

De harde lockdown die vannacht ingaat in Nederland betekent voor de meeste Goorse winkeliers dat ze, evenals De Reggehof, de deuren in ieder geval tot 19 januari moeten sluiten. Toch geldt dat niet voor elke retail-ondernemer. Zo mogen de zogenoemde essentiƫle winkels zoals de supermarkten, bakkers, slagers, groentewinkels en dierenwinkels wel open blijven. Dat geldt ook voor de kramen met levensmiddelen op de Goorse vrijdagmarkt en de opticiens en audiciens. Daarnaast hebben drogisterijen eveneens respijt wat inhoudt dat ook Etos, Kruidvat (foto) en Medikamente Die Grenze niet dicht hoeven tijdens deze lockdown. Primera De Bandijk blijft alleen open voor postale handelingen en het pinnen van geld. De Goorse bouwmarkten, Thuisin en Probin gaan dicht maar het is daar wel mogelijk om bestelde goederen af te halen.

Gerelateerde berichten

  • Drukte voor lockdown…14 december 2020 Drukte voor lockdown… Nu de nieuwe maatregelen al voor de toespraak van president Mark Rutte vanavond zijn uitgelekt, is het deze middag opvallend druk in het Goorse centrum. Zeker voor maandagse begrippen. De […]
  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]
  • Primera weer open voor post en pasfoto’s5 januari 2021 Primera weer open voor post en pasfoto’s Primera De Bandijk moest de deuren aanvankelijk helemaal sluiten maar is nu toch weer geopend voor postale handelingen en het geld opnemen of storten bij de ING-automaat en het regelen […]
  • Centrum wordt Bedrijfs Investerings Zone19 oktober 2017 Centrum wordt Bedrijfs Investerings Zone Ondernemersvereniging Goor Collectief en de gemeente Hof van Twente willen samen van het Goorse centrum een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone maken. Zo'n BIZ biedt ondernemers de […]
  • Goorse supermarkten in beweging…14 mei 2019 Goorse supermarkten in beweging… Het Goorse supermarktwezen krijgt een ander aanzien. Zoveel is wel duidelijk. Nu bekend is dat de Lidl alsnog mag bouwen aan de Kerkstraat, is er ook helderheid over de supermarkt aan de […]