Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen

In een garagebox aan de Pieter Langedijkstraat in Goor heeft de politie 42 en halve kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie had een Gorenaar op het oog in het kader van een onderzoek naar de handel in illegaal vuurwerk en doorzocht diens woning. Daar werd niets gevonden maar in de naastliggende garagebox was het wel raak. Er werden onder meer nitraten, lawinepijlen en zwaar siervuurwerk aangetroffen en in beslag genomen.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk23 december 2020 Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk Twee mannen uit Goor zijn vanavond aangehouden met 150 kilogram consumentenvuurwerk in de auto. De politie kreeg argwaan omdat het voertuig de Duitse grens over ging en na korte tijd weer […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen18 november 2020 Illegaal vuurwerk in beslag genomen De politie heeft gisteravond een groot aantal Cobra's in beslag genomen op 't Heeckeren. De eigenaar van het zware illegale vuurwerk is getraceerd via informatie op social media bekend […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat12 november 2019 Illegaal vuurwerk in beslag genomen in de Rozenstraat In een woning aan de Rozenstraat is gisteren illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Die ging polshoogter nemen na een melding via Misdaad Anoniem. Er werden […]
  • Politie waarschuwt voor honden-vergif op De Whee19 mei 2016 Politie waarschuwt voor honden-vergif op De Whee Er is in de Goorse Pieter Langedijkstraat een krant met daarop vleesresten gevonden waarvan het vermoeden bestaat dat er vergif in zit. Een oplettende voorbijganger vond de krant met de […]
  • Auto-inbraken in De Wijnkamp en op De Whee19 april 2016 Auto-inbraken in De Wijnkamp en op De Whee Het dievengilde is in het weekeinde weer actief geweest in het Goorse. In twee wagens werd ingebroken. In De Wijnkamp werd een bestelauto opengebroken die stond geparkeerd achter een […]