Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief

De ondernemer van het jaar van Goor zal dit jaar niet worden verkozen. Dat is gisteren besloten tijdens de virtuele ledenvergadering van Goor Collectief. Normaal gesproken zouden de drie genomineerde bedrijven rond deze tijd bekend worden gemaakt en in januari worden verkozen maar door het Corona-virus en de strenge lockdown is besloten om alle ondernemers van Goor dit jaar de titel te gunnen. “Voor al deze ondernemers hebben we diep respect. Het vergt veel ondernemerschap om deze crisis te doorstaan” aldus Paul Reef, secretaris van Goor Collectief. Voor het eerst in 32 jaar is er ook geen evenementenprogramma voor 2021 opgesteld vanwege de onzekerheden rondom het virus en de duur van de maatregelen.

Robin Koops (l) werd vorig jaar verkozen tot Ondernemer van het jaar in Goor

Gerelateerde berichten