Wim Stokreef verrast door Goorse ondernemers

Hij is er zo eentje die ‘net dat beetje meer doet’ zeggen de winkeliers in het Goorse stadshart. En daarom werd Wim Stokreef vandaag verrast met een fraai kerstpakket van de Goorse ondernemers. De lange Gorenaar is een bekende in het straatbeeld. Namens Gildebor houdt hij de omgeving netjes en schoon en dat wordt gewaardeerd. Dank namens de ondernemers, ook via deze weg, en een hele fijne kerst gewenst!

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen22 oktober 2015 Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen De gemeente Hof van Twente gaat een manager aanstellen die activiteiten ontwikkelt voor de Goorse winkeliers en de bedrijven in de andere vijf kernen in de Hof van Twente. De nieuwe man of […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren20 november 2014 Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren Het kerstpakket van de medewerkers van de gemeente Hof van Twente is er dit jaar één uit eigen gemeente en naar eigen keuze. Wethouder Wim Meulenkamp heeft het idee gelanceerd voor een […]
  • Straatmeubilair en verkeersborden steeds vaker vernield19 oktober 2020 Straatmeubilair en verkeersborden steeds vaker vernield Het straatmeubilair en de verkeersborden in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, worden steeds vaker vernield. Dat constateert de gemeente die via social media de hulp van […]