Action toch dicht

De Action zal ook in Goor alsnog de deuren sluiten. Het kabinet kwam landelijk met nieuwe aangescherpte maatregelen nadat de winkelketen, evenals de Hema en Wibra, besloten om open te gaan voor de verkoop van zogenoemde essentiƫle producten. Nu is bepaald dat het grootste deel van de normale omzet moet bestaan uit de verkoop van levensmiddelen, drogisterij-gerelateerde producten zoals schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten. Daarop hebben de winkelketens besloten om alsnog te sluiten.

Gerelateerde berichten

  • Action toch open UPDATE16 december 2020 Action toch open UPDATE De Action in Goor gaat vanaf vanmiddag de deuren toch weer openen. De directie heeft besloten om alle winkels in Nederland ondanks de afgekondigde harde lockdown, toch te openen. Dit […]
  • Zorgzame Sabine ziet Sarah!10 juni 2022 Zorgzame Sabine ziet Sarah! Het spandoek en de grote opblaaspop bij de woning van Sabine Freriksen en haar gezin op De Whee laat aan duidelijkheid niets te wensen over. De kersverse Sarah is zorgzaam en lief voor […]
  • Zippy Toys bezig aan laatste dagen27 mei 2022 Zippy Toys bezig aan laatste dagen Na de sluiting van Sport Inn is ook speelgoedwinkel Zippy Toys aan de laatste dagen bezig. De winkel van Judith Zuidberg gaat na morgen niet meer open. Grote prijsontwikkelingen in de […]
  • Jens wil zijn Iphone terug16 maart 2022 Jens wil zijn Iphone terug De 13-jarige Jens Faber is afgelopen zondag zijn iPhone XR verloren. Dat is gebeurd in het gebied tussen de Action en het treinstation van Goor tussen 14:45 uur en 15:30 uur. De telefoon […]
  • Lekker Leuk gaat sluiten6 oktober 2021 Lekker Leuk gaat sluiten Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. "Het waren zes prachtige jaren maar de markt […]