Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost

Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting ’t Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de regionale omroep RTV Oost die uit Hengelo kwamen om collega Roel Zweers te verrassen. Hij was vandaag voor het laatst in dienst van de omroep en mag nu gaan genieten van een welverdiend pensioen. Er waren toespraken, bloemen en kado’s voor de Gorenaar die jarenlang de public relations verzorgde voor de omroep voor Overijssel. Oost is dan wel passé maar stilzitten zal er niet bij zijn voor de bezige organisator die zich nu volledig kan gaan toeleggen op zijn impressariaat en zijn optredens als Tiroler DJ Marc Wiese.

Gerelateerde berichten

  • Roel Zweers overleden28 juni 2021 Roel Zweers overleden Roel Zweers is afgelopen vrijdag op 66-jarige leeftijd overleden. De geboren Gramsbergenaar woonde bijna 30 jaar in Goor en was op vele fronten actief. Na zijn werk bij de Zwolse Courant […]
  • Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist4 oktober 2020 Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist Een groot deel van de Gorenaren heeft in de afgelopen vier decennia wel eens bij hem in de stoel gezeten. Dat tijdperk is nu voorbij want tandarts Frans Koop heeft na 40 jaar afscheid […]
  • Vorkink komt met RTV Oost tot een schikking5 december 2017 Vorkink komt met RTV Oost tot een schikking De carriére van Rob Vorkink bij RTV Oost zit er na 1 februari, echt op. De 50-jarige Goorse onderzoeksjournalist kwam gisteren na afloop van een zitting in Almelo tot een schikking met de […]
  • Rob Vorkink weg bij RTV Oost13 september 2017 Rob Vorkink weg bij RTV Oost Rob Vorkink is niet langer werkzaam voor RTV Oost. De wegen van de Goorse onderzoeksjournalist en de regionale omroep voor Overijssel scheiden per direct. Over de precieze aanleiding […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]