Geen vieringen op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk

Vanwege de strenge lockdown-regels is er op Kerstavond dit jaar geen avond- en nachtdienst in de rooms-katholieke Petrus en Paulus-kerk in Goor. De Nederlandse bisschoppenconferentie heeft dat, vanwege Corona, besloten voor alle katholieke kerken in Nederland. Er is wel een dienst die online te volgen is. Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn er wel vieringen maar daarvoor kunnen maar 30 mensen worden toegelaten die zich vooraf hebben aangemeld. Het traditionele concert van het Goors Mannenkoor gaat ook niet door in de kerk aan de Hengevelderstraat. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Kerstdienst in Hofkerk alleen online21 december 2021 Kerstdienst in Hofkerk alleen online De avonddienst tijdens Kerst in de Hofkerk vindt komende vrijdag alleen online plaats. Binnen de coronamaatregelen hebben religieuze diensten meer speelruimte dan andere evenementen, maar […]
  • Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond19 december 2021 Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond Er is, zoals eerder gemeld, geen kerkdienst in de Petrus en Pauluskerk tijdens Kerstavond dit jaar maar wie zich dan toch wil bezinnen, wil bidden en/of een kaarsje op wil steken kan dan, […]
  • Geen viering op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk12 december 2021 Geen viering op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk Er is dit jaar geen traditionele kerstviering in de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Dat is in verband met het coronavirus is door de gezamenlijke kerken in de Heilige […]
  • De katholieke kerk in in 1894…31 oktober 2021 De katholieke kerk in in 1894… In onze rubriek Oald Goor een prent van rooms-katholieke kerk in de Hengevelderstraat die is genomen aan het einde van de 19e eeuw. De Petrus en Paulus-kerk stamt uit 1832 en de eerste […]
  • Petrus en Pauluskerk gaat weer open, mondkapje verplicht15 oktober 2020 Petrus en Pauluskerk gaat weer open, mondkapje verplicht De vieringen in de Petrus en Paulus-parochie worden vanaf komende zaterdag, 17 oktober, weer opgestart. Er mogen maximaal dertig kerkgangers komen die zich vooraf dienen aan te melden per […]