Gorenaar tijdelijk vermist

Een 55-jarige Gorenaar is vanmiddag een tijdje vermist geweest. De man was voor het laatst gezien in de omgeving van de Haaksbergerweg en Meidoornstraat. De politie Twente stuurde om iets over vieren een tweet de wereld in om de vermissing kenbaar te maken. Een klein half uur later was de man alweer aangetroffen en kon de zoekactie gestaakt worden.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Verwarde man uit Diepenheim vermist21 oktober 2011 Verwarde man uit Diepenheim vermist Sinds donderdag 20 oktober wordt Gerrit Meijer uit Diepenheim vermist. De 72-jarige man is rond 13.00 uur in verwarde toestand van huis weggelopen. Na een zoekactie van de politie en […]
  • Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat2 april 2015 Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat Bij een aanrijding in de Grotestraat is donderdagmiddag een bromfietser gewond geraakt. Rond half twee werd de man aangereden door een auto bij het 'Sterplein'. De man viel van zijn […]
  • ‘Moord is Goors familiedrama’ UPDATE24 januari 2012 ‘Moord is Goors familiedrama’ UPDATE Achter de moord op een Hengelose leidster van kinderopvangcentrum Kleine Beer gaat een Goors familiedrama schuil. De verdachte, die gistermiddag in Goor is aangehouden is de partner van […]
  • Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen11 april 2019 Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen Een 28-jarige Gorenaar is gisteravond zwaar gewond geraakt toen hij tijdens een avond stappen meerdere malen in zijn buik gestoken. Dat meldt de politie van Groningen. De man is […]