Gorenaar tijdelijk vermist

Een 55-jarige Gorenaar is vanmiddag een tijdje vermist geweest. De man was voor het laatst gezien in de omgeving van de Haaksbergerweg en Meidoornstraat. De politie Twente stuurde om iets over vieren een tweet de wereld in om de vermissing kenbaar te maken. Een klein half uur later was de man alweer aangetroffen en kon de zoekactie gestaakt worden.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Waterpolojeugd De Hof op hoog niveau14 mei 2013 Waterpolojeugd De Hof op hoog niveau Een mooie ervaring voor het waterpoloteam van spelers onder de 13 jaar van ZPC De Hof. Zij mochten afgelopen weekeinde deelnemen aan de districtskampioenschappen omdat het eigenlijk […]
  • Zesde zege voor vv Twenthe6 april 2014 Zesde zege voor vv Twenthe De topper in de vierde klasse B tussen SP Lochem en vv Twenthe is een prooi geworden voor de Goorse bezoekers. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won door doelpunten van Jeffrey […]
  • Boek over Goorse Stolpersteine weer in de winkel31 maart 2022 Boek over Goorse Stolpersteine weer in de winkel Het boek “Een mens is pas vergeten als zijn naam vergeten is” is opnieuw verkrijgbaar in de Goorse winkels Primera en The Read Shop (à €12,50). In dit boek wordt het […]
  • Wevers zegeviert opnieuw in Hellendoorn19 september 2009 Wevers zegeviert opnieuw in Hellendoorn Erik Wevers heeft zaterdag voor de vierde keer in zijn loopbaan de Hellendoorn Rally op zijn naam geschreven. De coureur evenaarde daarmee het record van de Duitser Dieter Depping. De zege […]
  • Vermissingen in Schoolfeestweekeinde (UPDATE)27 juni 2011 Vermissingen in Schoolfeestweekeinde (UPDATE) Dat er in het feestgedruis of op de kermis nog wel eens wat wordt verloren is ook in Goor duidelijk. De redactie kreeg enkele mails van verloren voorwerpen. Allereerst van de 11-jarige […]