Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over

Het bekende Goorse bedrijf HTH Totaal Techniek wordt per 1 januari overgenomen door de Tragter Groep uit Neede. De eigenaren Herman en Lizy ter Haar willen na 27 jaar een stapje terug doen. Zoon Michiel ter Haar neemt samen met directeur Hans Tragter van het Needse beveiligingsbedrijf de aandelen van het Goorse installatiebedrijf over. Door de overname worden de bedrijfsactiviteiten nu uitgebreid met oplossingen voor (brand-)veiligheid en beveiliging. Boegbeeld Herman ter Haar blijft enkele dagen in dienst van de nieuwe bedrijfscombinatie.

Gerelateerde berichten

  • Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep4 oktober 2021 Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep De Munsterhuis Groep en Profix Schadeherstel Goor gaan samenwerken. Naast het eigen ASN-schadeherstelbedrijf in Enschede breidt de Munsterhuis Groep haar schadeactiviteiten hiermee verder […]
  • Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht21 mei 2021 Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht Commotie in buurtschap 'de Ha' nu er geluiden zijn dat camping Bergzicht wellicht wordt overgenomen door de zogenoemde 'Otto Investment Group. De geruchten vallen samen met de 50e […]
  • Gorenaren pakken inbrekers na klopjacht14 juli 2020 Gorenaren pakken inbrekers na klopjacht Een klopjacht van een aantal Gorenaren heeft gisteren geleid tot de aanhouding van twee Poolse inbrekers. De dieven zijn tot vier keer toe actief geweest bij een installatiebedrijf aan de […]
  • Grand Café De Zon in andere handen20 september 2019 Grand Café De Zon in andere handen Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars […]
  • Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden16 september 2019 Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden Harry Scholten en Jeroen van der Kolk zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor huin jarenlange trouwe dienst bij Woolderink Technische Installaties in Wierden. De Gorenaren werken beiden als […]