Drenth en Minkjan door bij Hector

Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier competitieduels gestaakt moest worden vanwege het Corona-virus. “Hij heeft al prima werk geleverd in de transitie van jongere spelers naar de eerste selectie en de groep is erg tevreden. Dan is dit het logische gevolg” zegt Hector-voorzitter Peter Velderman. Ook tweede trainer en oud 1e elftal-speler Joost Minkjan verlengde zijn contract met een seizoen. De nieuwe contracten van de voetbaltrainers werden gisteravond getekend.

Gerelateerde berichten

  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Hector geen partij voor Sportclub Markelo4 oktober 2020 Hector geen partij voor Sportclub Markelo De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer […]
  • Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit20 september 2020 Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit SV Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Hoeve Vooruit. Op het zonovergoten sportpark 't Doesgoor hadden de groen witten in de eerste helft het beste van […]
  • Hector speelt gelijk tegen BSC Unisson8 maart 2020 Hector speelt gelijk tegen BSC Unisson Hector heeft na drie nederlagen in de vierde klasse B weer een punt gehaald in de strijd tegen degradatie. Op eigen veld werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen BSC Unisson uit Boekelo. In een […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]