Primera sluit alsnog servicepunt Postnl

Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van Goor nog open voor het doen van postale handelingen maar mag geen andere producten verkopen. Dat leidt vaak tot verwarring bij klanten. Daardoor gaan de meeste van de ruim 500 Primera-vestigingen in Nederland dicht. In totaal sluiten landelijk zo’n 1200 servicepunten van Postnl. Pakketten die via Postnl zijn verstuurd, kunnen in Goor nog wel gebracht en afgehaald worden bij Dier&Care aan de Grotestraat. Na de opheffing van de harde lockdown gaat het servicepunt van Primera weer open.

Gerelateerde berichten

  • Primera weer open voor post en pasfoto’s5 januari 2021 Primera weer open voor post en pasfoto’s Primera De Bandijk moest de deuren aanvankelijk helemaal sluiten maar is nu toch weer geopend voor postale handelingen en het geld opnemen of storten bij de ING-automaat en het regelen […]
  • Wat is er nog wel open in Goor?14 december 2020 Wat is er nog wel open in Goor? De harde lockdown die vannacht ingaat in Nederland betekent voor de meeste Goorse winkeliers dat ze, evenals De Reggehof, de deuren in ieder geval tot 19 januari moeten sluiten. Toch […]
  • Drukte voor lockdown…14 december 2020 Drukte voor lockdown… Nu de nieuwe maatregelen al voor de toespraak van president Mark Rutte vanavond zijn uitgelekt, is het deze middag opvallend druk in het Goorse centrum. Zeker voor maandagse begrippen. De […]
  • Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad29 juni 2018 Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad De brievenbus die voor ergernis zorgde aan de Entersestraat is door Post.NL verplaatst naar de overzijde. De oranje bus stond aanvankelijk bij de parkeerplaats tegenover tankstation Hoek […]
  • Ergernis over brievenbussen houdt aan11 november 2017 Ergernis over brievenbussen houdt aan Er blijft ergernis in Goor over het verwijderen en het verplaatsen van de oranje brievenbussen van Post.nl. Met name de oudere garde heeft moeite met de zoektocht naar de brievenbussen die […]