Beurs met inhoud gevonden UPDATE

Een berichtje uit Markelo van Marten Dijkstra. Hij vond tijdens het hardlopen een gekleurde leren beurs met inhoud (foto). Deze lag op de weg halverwege de Stationsstraat in Markelo. Aangezien er ook bonnetjes van het Kruidvat en de Action uit Goor in de portemonnee zitten, zou het kunnen dat de eigenaar of eigenaresse uit Goor komt. Vandaar ook het attente berichtje naar deze site. Wie de beurs mist kan bellen met 0547-361238 of 06-21655961.

UPDATE: De portemonnee is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Portemonnee gevonden14 augustus 2021 Portemonnee gevonden Een portemonnee met diverse pasjes en een rijbewijs is vanmiddag (zaterdag 14 augustus) gevonden op een parkeerplaats aan de Deldensestraat. alles op naam van Olaf Lammersen. De […]
  • Iphone gevonden bij de Hofkerk27 december 2021 Iphone gevonden bij de Hofkerk Hij doet er alles aan om het terug te krijgen bij de rechtmatige eigenaar maar Joost Hondelink is er nog niet in geslaagd. Hij vond in de afgelopen week een Iphone bij de Hofkerk en heeft […]
  • Wie is de eerlijke ‘Kerstman’? UPDATE26 december 2021 Wie is de eerlijke ‘Kerstman’? UPDATE Een bijzondere mail van een inzender die niet bij naam genoemd wil worden maar wel heel graag iemand wil bedanken. Hij werd in de Iependijk verrast door een bezoekje van een 'vriendelijke […]
  • Armbandje gevonden op begraafplaats5 december 2021 Armbandje gevonden op begraafplaats Een bericht van Bianca Berfelo die vrijdag (3 december) een fraai armbandje heeft gevonden op de algemene begraafplaats in Goor. De naam Jolien staat gegraveerd in het plaatje van de […]
  • Ring gevonden in de Meene5 september 2021 Ring gevonden in de Meene Onderstaande ring is door Gerrit Brands gevonden in de Meene. Hij zag de ring liggen op de picknicktafel naast het drinkwaterpunt. Hij wil het sieraad graag terug bezorgen bij de […]