Gorenaar mishandeld in Markelo

politie_petEen twintigjarige jongen uit Goor is vannacht mishandeld in Markelo. De Gorenaar kreeg rond 04.00 uur ter hoogte van het Kaasplein klappen van twee jongens uit Zutphen. De mannen, 20 en 21 jaar oud, zijn door de politie aangehouden en meegenomen naar het arrestantencentrum in Borne. Hier moest het duo in ieder geval de nacht doorbrengen. Een van de jongens zou ook nog iemand anders geslagen hebben in Markelo.

Gerelateerde berichten

  • Rob ‘Earpel’ Ten Berge ziet Abraham5 augustus 2020 Rob ‘Earpel’ Ten Berge ziet Abraham Opgegroeid in de Roerdompstraat en opgeleid tot tegelzetter met een bijnaam die teruggrijpt op de 'Eenterse' bijnaam van de familie. Rob 'Earpel' ten Berge is tegenwoordig actief al […]
  • Jachtlust, al ruim een eeuw de toegangspoort van Goor9 september 2015 Jachtlust, al ruim een eeuw de toegangspoort van Goor Het was begin vorig eeuw al een begrip in Goor en nog altijd kennen veel mensen in de regio Jachtlust. Het etablissement is nog altijd toegangspoort voor mensen die vanaf Markelo het […]
  • Trekkenwandactie Reggehof van start11 april 2017 Trekkenwandactie Reggehof van start De grootscheepse actie om theater De Reggehof aan een zogenoemde trekkenwand te helpen is van start gegaan. Er is een speciale website ge├»ntroduceerd en er komen drie gevarieerde […]
  • Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker8 maart 2018 Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker Voordat komende zondag vanaf 14:00 uur de strijd losbarst rond de eerste elftallen van Hector en GFC op sportpark 't Doesgoor zijn er in aanloop naar de Goorse klassieker maar liefst vijf […]
  • Koninklijke onderscheiding voor organist Herman Terra18 november 2018 Koninklijke onderscheiding voor organist Herman Terra Herman Terra is gisteravond in de Rooms Katholieke Petrus en Pauluskerk, Koninklijk onderscheiden door burgemeester Ellen Nauta. Terra is al vijftig jaar organist van verschillende koren […]