Salut overstelpt met kerstkaarten na oproep aan inwoners

Meer dan 1000 kerstkaarten kwamen er binnen bij welzijnsorganisatie Salut na een oproep aan inwoners van Goor en omgeving om creatief te zijn en kerstkaarten te maken en in te leveren. De kerstkaarten zijn bedoeld voor mensen die om welke reden dan ook een warm gebaar kunnen gebruiken in deze moeilijke tijd. Ze zijn inmiddels geschreven en bezorgd bij inwoners in de alle kernen van de gemeente Hof van Twente.

Vrijwilligers hebben geholpen met het schrijven en het rondbrengen van de kaarten. Michel van den Berg van Salut is overdonderd door het succes: “De kaarten bleven maar binnenstromen. Geweldig! Inwoners, jong en oud, zijn creatief geweest en zelfs basisscholen hebben kerstkaarten gemaakt en ingeleverd. Hartverwarmend om te zien hoeveel aandacht mensen hieraan hebben besteed. We hopen veel mensen hiermee een klein lichtpuntje te bieden.”

Gerelateerde berichten

  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk20 januari 2021 Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk In Goor en de overige keren in de gemeente Hof van Twente doet bijna 50% van de inwoners op de één of andere manier vrijwilligerswerk. Dat is uitgezocht door Salut. Dat lijkt een prima […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Gezocht: inwoners die kerstkaarten willen maken21 november 2020 Gezocht: inwoners die kerstkaarten willen maken Welzijnsorganisatie Salut wil tijdens de komende kerstdagen zoveel mogelijk mensen verblijden met een kerstkaart. Daarom worden creatieve inwoners van Goor en omgeving gevraagd om fraaie […]