Salut overstelpt met kerstkaarten na oproep aan inwoners

Meer dan 1000 kerstkaarten kwamen er binnen bij welzijnsorganisatie Salut na een oproep aan inwoners van Goor en omgeving om creatief te zijn en kerstkaarten te maken en in te leveren. De kerstkaarten zijn bedoeld voor mensen die om welke reden dan ook een warm gebaar kunnen gebruiken in deze moeilijke tijd. Ze zijn inmiddels geschreven en bezorgd bij inwoners in de alle kernen van de gemeente Hof van Twente.

Vrijwilligers hebben geholpen met het schrijven en het rondbrengen van de kaarten. Michel van den Berg van Salut is overdonderd door het succes: “De kaarten bleven maar binnenstromen. Geweldig! Inwoners, jong en oud, zijn creatief geweest en zelfs basisscholen hebben kerstkaarten gemaakt en ingeleverd. Hartverwarmend om te zien hoeveel aandacht mensen hieraan hebben besteed. We hopen veel mensen hiermee een klein lichtpuntje te bieden.”

Gerelateerde berichten

  • Gezocht: inwoners die kerstkaarten willen maken21 november 2020 Gezocht: inwoners die kerstkaarten willen maken Welzijnsorganisatie Salut wil tijdens de komende kerstdagen zoveel mogelijk mensen verblijden met een kerstkaart. Daarom worden creatieve inwoners van Goor en omgeving gevraagd om fraaie […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ?5 oktober 2019 Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ? Bij het doen van vrijwilligerswerk zijn er vaak geen duidelijke regels wat wel en niet mag, maar is er wel een kader. Wie wil ervaren waar de grenzen binnen het vrijwilligerswerk liggen […]
  • Forse kritiek op welzijnsorganisatie Salut27 januari 2017 Forse kritiek op welzijnsorganisatie Salut Het botert nog niet tussen de Ouderenvereniging en de nieuwe welzijnsorganisatie Salut. Deze wordt verweten alles naar zich toe te willen trekken en van bovenaf de lakens uit te willen […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]