8-jarig jongetje uit Goor vermist UPDATE

De politie deed aan het begin van de avond een burgernet-melding over de vermissing van een acht-jarig jongetje dat wordt vermist vanaf de Herman Heijermanstraat. Het is een getint jongetje met zwarte krullen die sinds kwart over vier vanmiddag niet meer gezien is. Hij is vertrokken op een step en draagt een zwarte spijkerbroek, een zwarte jas met reflecterende strepen en blauwe snowboots. Wie het jongetje gezien heeft of weet waar hij is wordt verzocht om direct met de politie contact op te nemen.

UPDATE: Het jongetje is vlak na de burgernet-melding in goede gezondheid aangetroffen.

Gerelateerde berichten

  • Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar21 februari 2017 Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en […]
  • 18 juli 2016 Bejaarde man vermist (UPDATE) Een Goorse bejaarde man is bij de politie als vermist opgegeven. Burgernet is ingeschakeld. Het gaat om een man van tussen de 80 en 90 jaar oud met een licht-creme-pantalon en een […]
  • Update: Vermiste meisje is terecht7 mei 2015 Update: Vermiste meisje is terecht Een 6-jarige meisje uit Goor wordt vermist. Burgernet deed rond 15.30 uur de melding uit dat mensen uit 't Twentse Haagje moeten uitkijken naar een blond meisje met lang haar, 1.20 meter […]
  • Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord29 augustus 2016 Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord De politie heeft Burgernet ingeschakeld om vanmiddag een vijfjarig meisje op te sporen. Ze werd vermist in de buurt van de Willem Klooshof op de Whee en werd kort nadat er alarm werd […]
  • Vermiste man na burgernet-actie terecht26 oktober 2020 Vermiste man na burgernet-actie terecht Een 78-jarige man is aan het begin van de avond als vermist opgegeven. Hij vertrok vanaf De Stoevelaarsweg in het buitengebied van Goor met zijn auto en nadat alarm werd geslagen is […]