Kerstboompjes voor vrijwilligers en bezoekers Doesgoor

De vrijwilligers en deelnemers aan de eet- en wandelgroepen van Wijkvoorziening ´t Doesgoor zijn deze week verrast met een attentie in de vorm van een kerstboompje dat is gemaakt door leerlingen van de Albatros en De Boomhut. Dit in plaats van het afsluitende diner en de vrijwilligersavond. Dat kan door Corona niet doorgaan omdat de wijkvoorziening om die reden ook gesloten is. De boompjes zijn bedoeld om de betrokkenen in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken.

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers18 september 2020 Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De […]
  • Stralend weer bij Koningsspelen20 april 2018 Stralend weer bij Koningsspelen De omstandigheden waren uitstekend en dus was de stemming opperbest. Vandaag waren ook in Goor, in aanloop naar Koningsdag volgende week, de Koningsspelen voor alle basisschoolleerlingen. […]
  • Pannenkoekendag voor jong en oud…16 maart 2018 Pannenkoekendag voor jong en oud… Het is vandaag nationale Pannenkoekendag en dat is ook in Goor niet onopgemerkt voorbij gegaan. In het kader van 'Oma's pannenkoeken zijn toch altijd het lekkerste..' was er bij […]
  • Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen20 september 2017 Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. […]
  • Eet- en wandelgroep starten weer op5 juni 2020 Eet- en wandelgroep starten weer op Ook Wijkvoorziening ’t Doesgoor pakt haar zaken weer op. Gisteren werd er al weer op allerhande wijze gevoetbald en die lijn wordt ook voor de senioren doorgetrokken. Maandag start de […]