Ster als symbool voor hoop en warmte…

Het is, zo vlak voor kerstavond de tijd voor de de tweede serie foto’s van Goorse kerstversieringen. Wederom een pallet aan fraaie verlichtingen en creatieve bouwsels. Zo maakte Bert Walkot, op verzoek van zijn kinderen Luka en Levi, een fraaie gekleurde ster in de voortuin aan de van Eedenstraat. Deze staat voor hen als symbool voor hoop, warmte en een lichtpuntje voor iedereen…

Gerelateerde berichten

  • Goor creatief met kerstversiering…23 december 2020 Goor creatief met kerstversiering… De oproep om foto's te sturen van de kerstversieringen in en om de Goorse woningen heeft een groot aantal prenten opgeleverd. Die zijn opgestuurd maar ook gemaakt door onze eigen […]
  • Hoe versiert Goor deze feestdagen ?21 december 2020 Hoe versiert Goor deze feestdagen ? De één vindt een kerstboom met wat lichtjes voldoende, de ander maakt er een heel spektakel van en creëert hele Kerstdorpen in eigen huis of etalage. Nu het wel duidelijk is dat de […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (10)17 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (10) Het is tijd voor de laatste serie Goorse herfstfoto's van de lezers van deze site. In de afgelopen week hebben alle inzenders op indrukwekkende wijze laten zien hoe prachtig de omgeving […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst (6)13 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst (6) De voorraad fraaie herfstfoto's slinkt maar is nog zeker niet opgedroogd. We gaan nog even door met de mooie prenten die door alle lezers zijn gestuurd, vaak tijdens wandelingen of […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (4)11 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (4) We zijn alweer toe aan de vierde serie met Goorse herfstfoto's, allemaal geschoten door de lezers van deze site en de één nog mooier dan de ander. De kiekjes zijn overal in en om het […]