Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog…

De stichting Dierenambulance Hof van Twente is er in geslaagd om een nieuwe vervangende bus te vinden voor de afgereden ambulance die niet meer bruikbaar is. Bij Wensink Mercedes Benz is een een Sprinter gevonden die relatief nieuw is maar nog wel moet worden voorzien van het juiste interieur waarvoor het geld nog niet voorhanden is. Daardoor gaat de crowd fund-actie van de stichting gewoon door.

“Naast de kosten voor een bus, moeten we natuurlijk ook rekening houden met de kosten voor een interieur. Het interieur van de bus is natuurlijk onze werkplek en het is voor ons dan ook erg van belang dat dit goed in elkaar zit en aan bepaalde eisen voldoet” zegt een woordvoerder. “Zo mag er bijvoorbeeld geen mogelijkheid zijn voor een dier dat ontsnapt of zich ergens te verstoppen waar we niet bij kunnen. Ook moet het eenvoudig zijn alles hygiĆ«nisch en ontsmet te houden.”

De stichting is tevreden over het verloop van de actie en dankbaar voor de vele donaties maar het doel is nog niet helemaal bereikt. “Dankzij de vele donaties zijn we al een eind op weg om de koop te realiseren. Echter zijn we er nog niet en vooralsnog ziet het er naar uit dat we geld moeten lenen om de koop en interieurbouw te realiseren. Nogmaals willen we jullie vragen ons te helpen middels donaties via onze website, de GoFundMe-pagina of rechtstreeks via IBAN: NL22RABO0110977068”.

De vorige dierenambulance is afgeschfeven