Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk

Twee mannen uit Goor zijn vanavond aangehouden met 150 kilogram consumentenvuurwerk in de auto. De politie kreeg argwaan omdat het voertuig de Duitse grens over ging en na korte tijd weer terug kwam. Het duo is in Goor aangehouden waar het vuurwerk werd ontdekt. De inzittenden, twee mannen van 32 en 36 jaar zijn naar het arrestantencomplex in Borne gebracht. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Invoer van vuurwerk is verboden. Sinds 15 december is het niet toegestaan om vuurwerk in het buitenland te kopen en te vervoeren. Dit i.v.m. de strengere maatregelen rondom het vuurwerkverbod.

Gerelateerde berichten

  • Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen15 december 2020 Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen In een garagebox aan de Pieter Langedijkstraat in Goor heeft de politie 42 en halve kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie had een Gorenaar op het oog in het kader van een […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen18 november 2020 Illegaal vuurwerk in beslag genomen De politie heeft gisteravond een groot aantal Cobra's in beslag genomen op 't Heeckeren. De eigenaar van het zware illegale vuurwerk is getraceerd via informatie op social media bekend […]
  • Steeds meer stemmen voor vuurwerkverbod27 augustus 2020 Steeds meer stemmen voor vuurwerkverbod Er klinken, ook in de gemeente Hof van Twente steeds meer stemmen, die pleiten voor een algeheel verbod op consumentenvuurwerk. De GroenLinks-fractie deed deze week een persbericht uit […]
  • Burenruzie in de van Kollaan: dreiging met wapen17 juni 2020 Burenruzie in de van Kollaan: dreiging met wapen De politie rukte gisteren met drie wagens uit naar de van Kollaan na een melding over een burenruzie. Die bleek rond half negen behoorlijk uit de hand gelopen. Eén van de strijdende […]
  • Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit27 mei 2020 Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit De politie heeft afgelopen zondag in de Spoorstraat in Goor drie mannen gearresteerd vanwege drugsbezit. Ook wordt het trio verdacht van handel in harddrugs. De mannen reden in een auto […]