Gorenaar nacht vermist en in goede gezondheid terug gevonden

In de omgeving van Denekamp is de hele nacht gezocht naar een 28-jarige Gorenaar die gisteravond is weggelopen uit een zorginstelling van Aveleijn in Denekamp. De verstandelijk beperkte man is vanochtend vroeg doorweekt aangetroffen na een urenlange zoektocht van familieleden en de politie. Er is twee keer een burgernetactie opgezet om de man te vinden die inmiddels weer terug is in de zorginstelling in Denekamp.

Gerelateerde berichten

  • Vermiste man na burgernet-actie terecht26 oktober 2020 Vermiste man na burgernet-actie terecht Een 78-jarige man is aan het begin van de avond als vermist opgegeven. Hij vertrok vanaf De Stoevelaarsweg in het buitengebied van Goor met zijn auto en nadat alarm werd geslagen is […]
  • Korps uit Olst wint brandweercontest in Goor25 maart 2018 Korps uit Olst wint brandweercontest in Goor De brandweer uit Olst was gisteren de beste tijdens de vaardigheidstoetsen in en om één van de loodsen van machinefabriek Bauhuis. Daar was de Goorse brandweer de organiserende partij. De […]
  • Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar21 februari 2017 Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en […]
  • 8-jarig jongetje uit Goor vermist UPDATE21 december 2020 8-jarig jongetje uit Goor vermist UPDATE De politie deed aan het begin van de avond een burgernet-melding over de vermissing van een acht-jarig jongetje dat wordt vermist vanaf de Herman Heijermanstraat. Het is een getint […]
  • Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden5 oktober 2017 Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden De scooter van de sinds gisterochtend vermiste Hans Boersbroek, is in Goor gevonden. Boersbroek is raadslid in de gemeenteraad van Zutphen en wordt sinds gisterochtend vermist. Op zijn […]