Kerstportretten bij Hofstreek FM

Morgen wordt er een speciaal ‘dubbelportret’ uitgezonden bij Hofstreek FM onder de noemer Kerstportret. De eerste gast is de Goorse Karin Freriksen, mede-initiatiefneemster voor de wensboom in het centrum van Goor en eigenaresse van het bedrijf Wish3. In het tweede uur neemt Joep Böllerman plaats in de studio. Dan staat niet zozeer de gast centraal, maar zijn recente zoektocht naar de namen van Indische families die in de jaren vijftig en zestig naar Goor kwamen en daar bleven wonen. In dat kader wordt ook contact gezocht met Eric van den Burg die woont op een van de Indische eilanden. De portretten zijn morgen te beluisteren tussen 13.00 – 15.00 uur. De herhaling is op zondag 3 januari 2021, ook van 13.00 – 15.00 uur. He programma wordt gepresenteerd door Riet van den Burg en Ciska Freriksen.

vlnr: Eric van den Burg, Karin Freriksen en Joep Böllerman

Gerelateerde berichten

  • Carl Wittrock centraal in Dubbelportret21 mei 2021 Carl Wittrock centraal in Dubbelportret Carl Wittrock, dirigent van Apollo, is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM tussen 11.00 en 12.00 uur. Wittrock is een nationaal en internationaal […]
  • Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret25 februari 2021 Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret Bernadette Brunnekreef-Polman staat komende zondag, 28 februari, centraal in het radio-programma Dubbelportret bij Hofstreek FM. Brunnekreef is al 40 jaar werkzaam bij basisschool […]
  • Marianne Hutten te gast in Dubbelportret20 november 2020 Marianne Hutten te gast in Dubbelportret Komende zondag, 22 november, is Marianne Hutten te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. Marianne, die nu zes jaar in Goor woont, heeft van haar hobby haar werk gemaakt. […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Rinus Vos in Portret21 maart 2020 Rinus Vos in Portret In het radioprogramma Portret morgen aandacht voor Rinus Vos. Hij werd geboren in Deventer, maar woont al vanaf zijn tweede jaar in Twente, waarvan 30 jaar in Markelo. Momenteel is hij […]