Hanny Hammer: Kerst-Sarah van de Schoolstraat

Ondanks Corona toch een onvergetelijke 2e Kerstdag voor Hanny Hammer. Zij ziet op deze dag Sarah en dat mag iedereen weten. Haar man Martin, de familie en de buren zijn op Kerstmiddag al enorm druk geweest om de woning te versieren met ruim 20 kerstbomen, spandoeken en veel Kerst-verlichting. Vanmiddag was er ook nog een heuse ‘drive-by’ oftewel een auto-polonaise door de Schoolstraat waar ze Coronaproof werd gefeliciteerd door diegene die haar lief hebben. Ook via deze weg willen de familieleden, buren en vrienden haar van harte feliciteren. En nog vele jaren gewenst!

Gerelateerde berichten

  • Sarah Jolanda bij de club van 5031 oktober 2020 Sarah Jolanda bij de club van 50 Ze is klein van stuk maar 'groots met het mondje' staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert […]
  • Marga de Vries ziet Sarah7 november 2020 Marga de Vries ziet Sarah Een woud aan spandoeken met vele teksten en een grote Sarah-pop ergens op de Whee in Goor sieren zich gisteren het straatbeeld voor de woning van Marga de Vries. Zij heeft ook de 50 […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]
  • Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar.19 augustus 2019 Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar. Feest in de Rozenstraat vandaag. Netty Kimmels viert haar 50e verjaardag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom kwamen gisteravond de nodige vrienden en bekenden om […]
  • Monique ook bij de club van 506 november 2020 Monique ook bij de club van 50 Een groots spektakel werd gisteravond opgetuigd om er om middernacht nog even een 'Corona-proof' feestje van te maken in de Herman Heijermanstraat. En daar is alle reden voor want de […]