Vlag uit voor 50-jarige Kariboes

Een heugelijke Tweede Kerstdag voor de Goorse Trimgroep Kariboes. De leden vieren vandaag het 50-jarig jubileum van de vereniging. Door de geldenden corona-maatregelen zonder feestelijke activiteiten maar wel werd de de jubileumvlag gehesen. Iedere groep binnen de vereniging heeft deze unieke vlag ontvangen en deze zal een jaar lang binnen de gelederen rouleren om zo te laten zien dat Trimgroep Kariboes Goor een gouden jubileum viert.

Gerelateerde berichten

  • Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje4 juli 2021 Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Trimgroep Kariboes heeft de vereniging een fraai bankje geschonken aan Landgoed Weldam. Dit omdat een groot deel van de hardloop- wandel- en […]
  • Frans Koop onderscheiden tijdens jubileumreceptie Lionsclub15 oktober 2018 Frans Koop onderscheiden tijdens jubileumreceptie Lionsclub Frans Koop kreeg afgelopen zaterdag de belangrijkste onderscheiding die er is in Lions-verband. De Goorse tandarts ontving de zogenoemde Melvin Jones Fellowship award voor zijn tomeloze […]
  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Emiel Freriksen ziet Abraham21 december 2021 Emiel Freriksen ziet Abraham Hij is in Goor vooral bekend als de oud-spits in de hoofdmacht van van v.v. Twenthe. Als het om zijn leeftijd gaat is hij een veteraan, maar op het werk moet hij nog even doorgaan. Emiel […]
  • Winnende puzzels naar restaurants29 november 2021 Winnende puzzels naar restaurants Het ontwerp van plaatsgenoot Marcel van den Oever zien we de komende periode terug bij de restaurants in de Hof van Twente. Hij heeft namelijk de puzzelactie gewonnen met zijn ontwerp van […]