Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar

Het gemeentehuis van Hof van Twente kent met ingang van 1 januari aanstaande andere openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis in Goor is dan langer open voor het ophalen van documenten, maar korter voor het aanvragen van producten. Er zijn in de afgelopen jaren volgens de gemeente meer digitale middelen ingezet waardoor een bezoek aan het gemeentehuis minder nodig is. Hieronder een overzicht van de nieuwe openingstijden. Rijbewijzen, paspoorten en identiteitskaarten kunnen zonder afspraak afgehaald worden. Voor de aanvraag ervan en andere producten is wel een afspraak nodig.

Gerelateerde berichten

  • Publieksbalie blijft op vrijdagavond open16 december 2015 Publieksbalie blijft op vrijdagavond open De publieksbalie in het Goorse gemeentehuis blijft permanent geopend op vrijdagavonden. Een proef die liep van 10 april tot en met 10 juli is zo goed bevallen dat besloten is de balie […]
  • Paspoort en rijbewijs nu ook thuis bezorgd28 augustus 2015 Paspoort en rijbewijs nu ook thuis bezorgd Wie vanaf 1 september 2015 een paspoort of ID-kaart aanvraagt in Hof van Twente, kan dit reisdocument in heel Nederland laten bezorgen. Dit is uniek in de regio. De Hof doet mee […]
  • Na landelijke aandacht begint het puinruimen4 december 2020 Na landelijke aandacht begint het puinruimen De storing in het systeem van de gemeente Hof van Twente leek dinsdag nog even onschuldig, maar aan het einde van de week heeft Goor en haar overige kernen het landelijke nieuws weer […]
  • Grote computerstoring gemeentehuis3 december 2020 Grote computerstoring gemeentehuis Het gemeentehuis in Goor heeft te kampen met een grote, hardnekkige, technische storing in de computersystemen. Daardoor kan bepaalde dienstverlening via de website niet geregeld worden […]
  • Winkels mogen langer open18 mei 2020 Winkels mogen langer open De gemeente Hof van Twente wil ondernemers de kans bieden om ruimere openingstijden te hanteren in deze Coronatijd. Winkels in Goor en omgeving mogen open van 06:00 uur 's morgens tot […]