Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles

Milan ten Kate (foto) gaat het stagetraject in bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. Het jonge talent van GFC onder 11 heeft de voorselectie succesvol doorlopen en is nu uitgenodigd om twee keer in de week te trainen op het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo, zo staat op de website van GFC te lezen. Als ten Kate ook het stagetraject met succes doorloopt dan kan hij doorstromen naar de definitieve selectie van de gezamenlijke voetbalopleiding van de twee Twentse profclubs.

Foto: GFC Goor

Gerelateerde berichten

  • 20 april 2016 Twents voetbalforum in Twenthe-kantine Oude tijden herleven vrijdag in de kantine van vv Twenthe. De forum-avond op sportpark Piepwillen is terug op de agenda. In een ongedwongen sfeer kunnen belangstellende, ook niet leden van […]
  • Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle27 december 2020 Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle 2020 was een bijzonder jaar. Ook voor de Goorse profvoetbalster Naomi Hilhorst. Ze maakte in de zomer van 2020 de provinciale overstap van FC Twente naar PEC Zwolle. De aanvalster was toe […]
  • Arminia Bielefeld en FC Sankt Pauli nieuw op jeugdtoernooi GFC23 september 2019 Arminia Bielefeld en FC Sankt Pauli nieuw op jeugdtoernooi GFC De bekende Duitse cultclub FC Sankt Pauli doet dit jaar voor het eerst mee met het internationale jeugdtoernooi van GFC op dinsdag 22 oktober. Ook Arminia Bielefeld is nieuw op de […]
  • GFC fors onderuit in het Polman Stadion27 januari 2019 GFC fors onderuit in het Polman Stadion Het moest een mooie ervaring worden voor het eerste elftal van GFC maar het eindigde in een deceptie. Het oefenduel in het Polmanstadion van Heracles Almelo werd met maar liefst 8-1 […]
  • Milan Plevier naar e-sports talententeam Heracles27 augustus 2019 Milan Plevier naar e-sports talententeam Heracles De Goorse e-sporter Milan Plevier is door de Almelose profclub Heracles vastgelegd om mee te draaien in het zogenoemde Heracles e-sports Talents. De 13-jarige Plevier blinkt al tijden uit […]