Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente

Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel van de gemeente Hof van Twente is wederom genomineerd voor de titel ‘Beste bestuurder van Twente’. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door het digitale opiniemedium De Roskam. Nauta won vier jaar geleden de titel. Bij de verkiezing gaat het niet om de inhoud van het beleid of om een oordeel over partijpolitieke principes, maar om de vraag in hoeverre een burgemeester of wethouder erin slaagt zijn of haar voornemens in de praktijk waar te maken, doelen te realiseren en beloftes in te lossen.

Nauta heeft dit jaar concurrentie van de wethouders Beens van Rijssen-Holten, Coes van Wierden, Christenhusz van Oldenzaal, Langius van Almelo, Maathuis van Almelo, Spekschoor en Volmerink van Tubbergen. Naast Nauta is ook CDA-burgemeester Welten van Haaksbergen genomineerd. Overmorgen wordt duidelijk wie de verkiezing dit jaar wint.

Gerelateerde berichten

  • Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’4 januari 2021 Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’ Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de […]
  • Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel26 december 2018 Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel Burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente zit wederom bij de beste zeven beste bestuurders van Twente. Uit de lijst van 25 zijn er door het opinieweekblad De Roskam wederom […]
  • Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente24 december 2016 Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente Ellen Nauta is een van de elf kanshebbers op de titel Beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente is opgenomen in een lijst […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Nauta voorzitter landelijk comité van de regio’s21 januari 2020 Nauta voorzitter landelijk comité van de regio’s Ellen Nauta is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse gemeentelijke delegatie van het Comité van de Regio’s. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente neemt daarnaast vanaf 12 […]