Puntdakschool tijdelijk bewoond

De Puntdakschool wordt tijdelijk bewoond. De school aan de Pieter Langedijkstraat is dit leeg komen te staan na de fusie met de Wiekslag tot het nieuwe OBS De Boomhut. De gemeente Hof van Twente laat de lokalen in het schoolgebouw nu verhuren door Oranje Steengoed Beheer uit Heerenveen. Op dit moment wonen er een aantal mensen in het gebouw dat op den duur zal worden gesloopt. Dat zijn volgens Steengoed Beheer geen buitenlanders. Daarover later meer.

Gerelateerde berichten

  • Nog een keer naar de Puntdakschool23 september 2020 Nog een keer naar de Puntdakschool De Puntdakschool op De Whee in Goor heeft op 1 augustus de deuren gesloten. Alle leerlingen en collega’s zijn naar de locatie van obs de Wiekslag gegaan en vormen nu samen obs De Boomhut. […]
  • Raadsvragen over bewoning Puntdakschool14 januari 2021 Raadsvragen over bewoning Puntdakschool De fracties van D66 en SP hebben schriftelijke vragen aan het College van B&W gesteld over de bewoning van de Puntdakschool. Naar aanleiding van de artikelen daarover op deze site […]
  • Oranje Steengoed: ‘Alleen Nederlanders in Puntdakschool’8 januari 2021 Oranje Steengoed: ‘Alleen Nederlanders in Puntdakschool’ Directeur Robert Dijkstra van het Heerenveense Oranje Steengoed zegt dat er geen buitenlanders tijdelijk zullen bivakkeren in de Goorse Puntdak-school. Dit in reactie op een bericht […]
  • Puntdakschool gaat sluiten18 juni 2019 Puntdakschool gaat sluiten De Puntdakschool wordt met ingang van 1 augustus 2020 gesloten. Het is volgens de beleidsmakers financiëel niet haalbaar om met vier groepen te draaien en de directie vindt het 'niet […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]