Kniepertjes van de Smidse…

In het Goorse stadshart was het op deze eerste dag van het nieuwe jaar alles behalve uitgestorven. Oorzaak was een actie van Bar Bistro d’Olde Smidse. Die deelde knapperige kniepertjes met slagroom uit aan mensen die gehoord gaven aan de oproep om naar de Drive Through te komen voor het restaurant aan de Grotestraat. Ron Keunenger en Glenn Begieneman deelden de lekkernijen gratis uit als dank voor de support in de afgelopen Corona-periode.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk magazine over 40 jaar Olde Smidse8 maart 2017 Kleurrijk magazine over 40 jaar Olde Smidse Op de cover een foto uit lang vervlogen tijden met daarop het aangezicht van Bar Bistro d'Olde Smidse met daarop wijlen Ben Kuenenger en zijn toenmalige vrouw Yvonne die in Goor een stuk […]
  • Ben van de Smidse overleden15 april 2016 Ben van de Smidse overleden Ben Kuenenger is vanmiddag overleden. De uitbater van het overbekende restaurant Bar Bistro d'Olde Smidse leed aan een zeldzame vorm van leukemie. Na een aanvankelijk succesvolle […]
  • Bijzonder fotomoment bij De Smidse…5 juli 2017 Bijzonder fotomoment bij De Smidse… Een bijzondere gast, gisteravond aan tafel bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Daar was de bekende zanger/muzikant Hennie Vrienten. Gewoon om een hapje te eten. Het popidool van de band Doe […]
  • Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten17 december 2016 Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten Het is een bekend en vertrouwd gezicht voor de regelmatige bezoekers van Bar Bistro d'Olde Smidse. De wand met prominenten in het eetcafe. Sinds jaar en dag kijken bekende Nederlanders als […]
  • Feest bij de Smidse en op de radio…13 april 2017 Feest bij de Smidse en op de radio… Bar Bistro d'Olde Smidse bestaat 40 jaar en dat feit wordt morgenavond gevierd met een spetterend feest in het eetcafĂ© aan de Grotestraat. In de geest van de vorig jaar overleden oprichter […]