Toeterende wagens, fakkels en versieringen voor Bas…

De rust werd halverwege deze middag aardig verstoord in de Goorse Pieter Langedijkstraat. Maar dan wel op een prettige manier. Een lang lint aan bedrijfswagens, auto’s en aanhangers trok langs het huis van Bas Boeijen die vandaag zijn 25e verjaardag viert. De zoon van de zingende groenteboer Peter Boeijen werd daarmee ‘Coronaproof’ gefeliciteerd met fakkels, vlaggen en een hoop getoeter door zijn familieleden en vrienden van onder andere vv Twenthe, De Goorse Biertent Rellie en CV Sterzo.

Gerelateerde berichten

  • Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar25 januari 2022 Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar Hij is samen met vader Johan Harperink de belichaming van de Goorse wagenbouwgroep 'Dom vedan' en een bekend gezicht in het Goorse. Vandaag viert hij zijn 25e verjaardag en dat mag […]
  • Schade aan bedrijfswagen Peter Boeijen8 juni 2018 Schade aan bedrijfswagen Peter Boeijen Een onaangename verrassing voor de Goorse groente en fruitkoning Peter Boeijen vrijdag, net na afloop van de Goorse weekmarkt. Toen hij na de markt bij zijn auto kwam zag hij dat er […]
  • Tom ‘Beast’ Heijmer ziet halve Abraham17 november 2014 Tom ‘Beast’ Heijmer ziet halve Abraham Tom Heijmer viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Dat wilden zijn vrienden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De levensgenieter uit Goor werd gisteravond verrast met twee grote spandoeken […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]
  • Thierry van Bel 25 jaar29 november 2021 Thierry van Bel 25 jaar Het is feest voor de stoere Gorenaar Thierry van Bel. Hij is 25 jaar geworden en die mijlpaal willen zijn vrienden natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een groot spandoek werd […]