Partyshop Twente naar Goorse centrum

Partyshop Twente komt vanaf begin april naar het centrum van Goor. De winkel waar feestkleding en feestartikelen te koop en te huur zijn zat de afgelopen twee jaar in de Grotestraat in Diepenheim en gaat naar een gedeelte van het vroegere pand van Middelkamp, naast kringloopwinkel Lafayette. Als de Corona-maatregelen het toelaten, wordt in Diepenheim vanaf 23 januari het huidige assortiment in de uitverkoop gedaan. Daarna zal de verhuizing beginnen. De opening in Goor is gepland voor zaterdag 3 april aanstaande.

Gerelateerde berichten

  • HofMarketing verhuist naar TSB-terrein22 april 2021 HofMarketing verhuist naar TSB-terrein HofMarketing gaat verhuizen naar het voormalige TSB-terrein. De organisatie die de gemeente Hof van Twente en al haar activiteiten op de kaart zet, zat in de afgelopen jaren in het 'oude' […]
  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]
  • Hollandse middag Doors Wide Open11 augustus 2020 Hollandse middag Doors Wide Open Doors Wide Open organsieert komende zondagmiddag 16 Augustus een zogenoemde 'Oer-Hollandse' middag in het Goorse centrum. Vanaf 14:00 uur tot 19:00 uur zijn er allerlei activiteiten op de […]
  • ‘De politiek snurkt in kwestie rondom Lidl’11 mei 2020 ‘De politiek snurkt in kwestie rondom Lidl’ Het is een van de heetste hangijzers en toch leeft het niet echt bij alle gemeenteraadsleden. Althans dat is gevoel van de actievoerders tegen de komst van de Lidl op de plek van de […]
  • Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor3 maart 2020 Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor Het centrum van Goor wordt een Bedrijven Investerings Zone. Ondernemers en eigenaren van leegstaande panden in Goor konden hierover afgelopen weken stemmen. Deze stemmen zijn op dinsdag 3 […]