Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’

Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de derde plek beland. Volgens De Roskam treedt ze doortastend en ‘kloekmoedig’ op en laat ze zich de kop niet gek maken. Verder speelt Nauta volgens de jury niet alleen in de Hof van Twente een verbindende rol, maar ook in de regio Twente.

Naast burgemeester Nauta werd wethouder Wim Meulenkamp (foto onder) een elfde plek toebedeeld in de Top 25. Hij heeft deze notering te danken aan het voltooien van het jarenlange traject om het TSB-terrein in Goor aan te kopen om te kunnen ontwikkelen in de komende jaren. Tot beste bestuurder van 2020 koos de Roskam trouwens burgemeester Welten van buurgemeente Haaksbergen.

Gerelateerde berichten

  • Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente28 december 2020 Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel van de gemeente Hof van Twente is wederom genomineerd voor de titel 'Beste bestuurder van Twente'. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door […]
  • Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel26 december 2018 Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel Burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente zit wederom bij de beste zeven beste bestuurders van Twente. Uit de lijst van 25 zijn er door het opinieweekblad De Roskam wederom […]
  • Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente24 december 2016 Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente Ellen Nauta is een van de elf kanshebbers op de titel Beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente is opgenomen in een lijst […]
  • Meulenkamp in race beste bestuurder 201928 december 2019 Meulenkamp in race beste bestuurder 2019 Wim Meulenkamp is in de race om te worden verkozen tot beste bestuurder van 2019 in Twente. De wethouder van de gemeente Hof van Twente zit bij de laatste van elf collegeleden uit de […]
  • Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten25 december 2017 Burgemeester Nauta: Niemand buiten sluiten In de kersttoespraak van burgemeester Ellen Nauta ging het deze keer over het buiten sluiten van mensen. Zo vertelt ze in een iets meer dan zeven minuten durend relaas over haar ervaringen […]