Afvallen met ‘Slim in vorm’ van Goorse Wendy (Adv)

Het is januari en dat is de maand waarop velen verwoede pogingen doen om het extra gewicht van de feestdagen kwijt te raken. In deze tijd kampen ook veel mensen met de zogenoemde ‘Corona-kilo’s’. Hiervoor biedt het Power Slim-programma van de Goorse Wendy Nijmeijer uitkomst. Haar nieuwe bedrijf ‘Slim in vorm’ zag gisteren, 4 januari 2021, het levenslicht en biedt goede kansen voor mensen die willen afvallen zonder het gevreesde ‘jojo-effect’.

“Met het Power Slim-programma kan ik je coachen om op een snelle, gezonde manier af te vallen. Het is een door diĆ«tisten ontwikkeld afslankprogramma en gebaseerd op een verminderde koolhydraat-inname en een verhoogde inname van eiwitten. Hierdoor bereik je snel en langdurig resultaat, zonder hongergevoel of spierafbraak.” aldus Nijmeijer.

“Het is geen crashdieet want met Power Slim ga je niet minder, maar anders eten. Er zijn 6 eetmomenten op een dag; drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. Na het behalen van het streefgewicht blijf je nog een jaar onder controle om het gewenste gewicht niet alleen te behalen, maar om het ook te behouden.”

Wie meer wil weten kan terecht op de website: www.sliminvorm.nl of bellen met Wendy Nijmeijer via telefoonmmer 06-57260728. Mailen kan via info@nullsliminvorm.nl.