E-sigaret van ‘Els’ gevonden

In het pad tussen de van Kollaan en de Kerkegaarden (richting Jumbo) is een doosje met daarin een E-sigaret gevonden. Op het doosje staat de naam ‘Els’. Wie het mist kan zich melden bij de Kerkegaarden 28 in Goor of mailen met deze site.

Gerelateerde berichten

  • Beurs met inhoud gevonden UPDATE21 december 2020 Beurs met inhoud gevonden UPDATE Een berichtje uit Markelo van Marten Dijkstra. Hij vond tijdens het hardlopen een gekleurde leren beurs met inhoud (foto). Deze lag op de weg halverwege de Stationsstraat in Markelo. […]
  • Gehoorapparaat gevonden bij De Oliphant (UPDATE)14 december 2020 Gehoorapparaat gevonden bij De Oliphant (UPDATE) Een gehoorapparaat is vanochtend (maandag 14-12) rond 12:00 uur gevonden bij medisch centrum De Olifant in de Goorse Stationslaan. Het apparaat is gevonden door Frans Tusveld die het […]
  • Gehoorapparaat zoekgeraakt24 december 2020 Gehoorapparaat zoekgeraakt Een pijnlijk moment voor een der trouwe bezoekers van deze site. Op de weg van de opticien naar Karwei is een plaatsgenoot zijn gehoorapparaat kwijtgeraakt. Hebt u iets gevonden, mail dan […]
  • Een nieuwe buurt, een nieuw leven…1 juli 2016 Een nieuwe buurt, een nieuw leven… En zo kan er in korte tijd veel veranderen in een mensenleven. Dat doet zeker opgeld voor Rob ten Dam en zijn geliefde Wannapha. Enkele weken geleden verhuisden ze van de Laarstraat naar […]
  • Sleutels gevonden in de Slagdijk14 maart 2020 Sleutels gevonden in de Slagdijk In de Slagdijk zijn twee sleutels gevonden. Ze staan afgebeeld op de foto hieronder. Wie ze mist kan mailen met redactie@nullgoorsnieuws.nl.