Primera weer open voor post en pasfoto’s

Primera De Bandijk moest de deuren aanvankelijk helemaal sluiten maar is nu toch weer geopend voor postale handelingen en het geld opnemen of storten bij de ING-automaat en het regelen van bankzaken bij het servicepunt. Wijzigingen voor de RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer) en het maken van pasfoto’s kan ook weer, maar dan op afspraak. Voor alle overige zaken blijft de Primera gesloten.

Gerelateerde berichten

  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]
  • Spammail lokt mensen naar Primera2 mei 2016 Spammail lokt mensen naar Primera Zo'n vijftien mensen hebben zich vandaag gemeld bij Primera De Bandijk in het Goorse centrum om een pakketje af te halen zonder dat er wat klaar lag. De bezoekers hadden een mail ontvangen […]
  • Wat is er nog wel open in Goor?14 december 2020 Wat is er nog wel open in Goor? De harde lockdown die vannacht ingaat in Nederland betekent voor de meeste Goorse winkeliers dat ze, evenals De Reggehof, de deuren in ieder geval tot 19 januari moeten sluiten. Toch […]
  • Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad29 juni 2018 Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad De brievenbus die voor ergernis zorgde aan de Entersestraat is door Post.NL verplaatst naar de overzijde. De oranje bus stond aanvankelijk bij de parkeerplaats tegenover tankstation Hoek […]
  • Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop27 oktober 2016 Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop Entreekaarten voor de Goorse Leegstandsrevue zijn vanaf morgen (vrijdag 28 okotober) te koop. De show die wordt gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink is op […]