Goorse Daniëlle wil inloophuis voor mensen met eetstoornis

De Goorse Daniëlle Jager heeft plannen voor een inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Daarvoor deed ze op haar Facebookpagina een oproep. Zelf leed ze jaren geleden aan Anorexia en Boulimia en zat daarvoor van 2003 tot en met 2006 in een kliniek. “Ik heb nadien altijd het gevoel gehad iets met mijn ervaring te willen doen en iets te betekenen voor anderen. Het is nog veel te veel een ziekte dat door onbegrip en schaamte op de achtergrond blijft. Het inloophuis moet een plek zijn waar mensen met deze aandoening zich veilig kunnen voelen om hun verhaal te delen en ondersteunende activiteiten te ondernemen.” Ze kwam op het idee naar aanleiding van de start van een dergelijk inloophuis in Weerselo. Hoe ze het vorm wil geven is nog niet duidelijk maar ze hoopt via haar Facebookpagina wel op veel reacties en ondersteuning.

Gerelateerde berichten

  • Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart6 maart 2017 Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart Het winkelpand aan de Grotestraat 81 (voormalige lijstenmakerij Eeftink) wordt weer bevolkt. Hoftrends begint dan met een winkel die is toegespitst op herenkleding alsmede sieraden en […]
  • Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland15 september 2020 Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland Het was een bijzondere en sportieve week voor Gorenaar Raymond Koeleman. Hij fietste in acht etappes 1100 kilometer door Nederland en deed in plaats van de 700 kilometer lange […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open3 juni 2020 Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open De buitenbaden van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo gaan volgende week maandag, 15 juni, open voor het zomerseizoen. Vorige werd het binnenbad weer geopend nadat het bad […]
  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]