Viering: Blijf in mijn liefde

De kerken zijn nog altijd open in deze lockdown en dus voor in de agenda: op zondag 17 januari om 10.00 uur is de jaarlijkse oecumenische viering waarin het gebed voor de eenheid centraal staat. Deze viering wordt opgenomen vanuit de Hofkerk en is voor iedereen mee te beleven via de site en kent het thema Blijf in mijn liefde.

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor: Poelsbeek in optima forma18 april 2021 Oald Goor: Poelsbeek in optima forma Een heerlijk gevoel voor de redacteuren van Oald Goor om weer af te dalen naar de koffer met oude prenten uit het begin van vorige eeuw. De Diepenheimseweg in volle glorie. Op deze […]
  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]
  • Geen politieke gevolgen voor Bijleveld na kerkbezoek27 januari 2021 Geen politieke gevolgen voor Bijleveld na kerkbezoek Het bezoek van demissionair minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, krijgt voor haar geen politiek staartje. Het bezoek was volgens demissionair minister Grapperhaus […]
  • Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld12 januari 2021 Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld Waar er in de Tweede Kamer vragen worden gesteld over het bezoek van Minister Ank Bijleveld aan de Hofkerk op Kerstavond, maakt het leeuwedeel van Goor zich daar veel minder druk over. […]
  • Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld4 januari 2021 Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld Het bezoek van minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Volgens RTV Oost wil D66-er Maarten Groothuizen van de ministers […]