Viering: Blijf in mijn liefde

De kerken zijn nog altijd open in deze lockdown en dus voor in de agenda: op zondag 17 januari om 10.00 uur is de jaarlijkse oecumenische viering waarin het gebed voor de eenheid centraal staat. Deze viering wordt opgenomen vanuit de Hofkerk en is voor iedereen mee te beleven via de site en kent het thema Blijf in mijn liefde.

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente1 juni 2015 Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente De gemeente Hof van Twente gaat zich samen met de brandweer en de politie presenteren op een Open Dag die in september 2016 in en om het Goorse gemeentehuis gehouden zal worden. Het is één […]
  • Oecumenische viering in PP-kerk22 januari 2018 Oecumenische viering in PP-kerk In de Petrus- en Pauluskerk is zondag een oecumenische viering die in het teken staat van week voor het gebed voor de eenheid van de kerken. Het thema van deze viering is: Recht door Zee. […]
  • Open Monumentendag en beachsoccer…8 september 2017 Open Monumentendag en beachsoccer… De activiteiten in het komende weekeinde staan voor een groot deel in het teken van Open Monumentendag. De Goorse Braakmolen (foto) is morgen vanaf 10.00 te bezichtigen. Molenaars zijn […]