Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht

De jaarwisseling is zoals gemeld in Goor relatief rustig verlopen maar toch heeft de Politie Hof van Twente een aantal zaken in onderzoek waarbij getuigen wellicht oplossing kunnen bieden. Zo was er een woninginbraak aan de Frans Halsstraat waarbij veel schade werd aangericht. Een raam werd ingegooid en de woning werd overhoop gehaald. Er is daarbij een trouwring gestolen en wellicht nog meer zaken. Ook werd aangifte gedaan van beschadiging van twee auto’s. Op het Schoolfeestplein is een ruit van een Renault Twingo ingeslagen terwijl een Peugeot 508 in de Meerkolstraat aan de zijkant diep werd bekrast. Wie meer weet over deze zaken wordt verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of via de Facebooksite van de Politie Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Intrieste inbraak in de Bellamystraat2 februari 2021 Intrieste inbraak in de Bellamystraat Een intrieste en bizarre inbraak in de Goorse Bellamy-straat gisteravond. Daar werd in een woning ingebroken van een man die op dat moment in uitvaartcentrum De Hof was om de condoleances […]
  • Ook vernielingen aan oude gemeentehuis26 januari 2021 Ook vernielingen aan oude gemeentehuis Het wachthok op het perron van het station in Goor is niet het enige dat in het afgelopen weekeinde ten prooi viel aan vandalen. Ook een ruit van het 'oude gemeentehuis' aan de Goorse […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]
  • Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker25 augustus 2020 Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker Een inwoner van de Buitenhagen is in het afgelopen weekeinde gewond geraakt toen hij in de nacht van zaterdag op zondag, gewond raakte tijdens een achtervolging met een inbreker. Die werd […]