Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht

De jaarwisseling is zoals gemeld in Goor relatief rustig verlopen maar toch heeft de Politie Hof van Twente een aantal zaken in onderzoek waarbij getuigen wellicht oplossing kunnen bieden. Zo was er een woninginbraak aan de Frans Halsstraat waarbij veel schade werd aangericht. Een raam werd ingegooid en de woning werd overhoop gehaald. Er is daarbij een trouwring gestolen en wellicht nog meer zaken. Ook werd aangifte gedaan van beschadiging van twee auto’s. Op het Schoolfeestplein is een ruit van een Renault Twingo ingeslagen terwijl een Peugeot 508 in de Meerkolstraat aan de zijkant diep werd bekrast. Wie meer weet over deze zaken wordt verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of via de Facebooksite van de Politie Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Inbraak en vernieling in Hectorkantine24 juni 2019 Inbraak en vernieling in Hectorkantine In de kantine van Hector is afgelopen zondag in alle vroegte ingebroken. De ongenode gasten ontvreemdden daar een autosleutel en staken ballen lek. Ook werd een microfoon vernield. De […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Vernielingen aan auto’s in Kievitstraat22 september 2015 Vernielingen aan auto’s in Kievitstraat In de Kievitstraat hebben onverlaten in de nacht van zondag 20 september vernielingen aan geparkeerde wagens aangebracht. Bij een zestal auto's werden de spiegels afgebroken. De politie […]
  • Vernielingen in het Goorse centrum20 december 2014 Vernielingen in het Goorse centrum De politie is op zoek naar vier jongens die vannacht vernielingen hebben aangericht in het Goorse stadshart. Het kwartet had het voorzien op diverse objecten zoals verkeersborden. Het […]