Morsink lanceert unieke Facebook-applicatie

Het Goorse makelaarskantoor Morsink heeft sinds kort de Facebookpagina uitgebreid met het complete woningaanbod, inclusief een zoekmogelijkheid. Bezoekers kunnen een woning delen met bekenden. “De traditionele makelaars maken steeds meer gebruik van sociale media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Morsink Bouwadvies & Makelaardij speelt hierin ook een actieve rol”, zegt Robby Morsink (foto) van het makelaarskantoor. “De Facebookpagina worden gezien als de derde website.” Het woningaanbod op de Facebookpagina is gelijk aan het aanbod op de eigen website.

robbymorsink

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe website makelaar Roetgerink23 maart 2011 Nieuwe website makelaar Roetgerink Vanaf vandaag is de nieuwe website van Roetgerink Makelaardij online. De bedoeling is om het de bezoeker makkelijker te maken een andere woning te zoeken door meer overizht en […]
  • Op zoek naar Karin Rouweler18 september 2012 Op zoek naar Karin Rouweler Het is begonnen als een grapje op Facebook, maar inmiddels ernst geworden. Steven van Dijk kwam via het sociale medium in gesprek met een aantal oud-klasgenoten van de zesde klas van de […]
  • Nieuwe website voor Morsink19 juni 2011 Nieuwe website voor Morsink Morsink Bouwadvies en Makelaardij heeft sinds deze maand een nieuwe website. Na vijf jaar vond Robby Morsink het tijd voor een update. "Ons aanbod is de afgelopen vijf jaar dermate […]
  • Waerdenborch8 maart 2013 Scholier Waerdenborch opgepakt voor internetdreiging Een 15-jarige scholier van De Waerdenborch is in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie aangehouden, omdat hij via Facebook en Twitter heeft gedreigd met een 'schietincident'. […]
  • Goorsnieuws groeit op social media19 januari 2013 Goorsnieuws groeit op social media Goorsnieuws.nl is al jaren niet meer weg te denken uit het Goorse medialandschap. De redactie probeert de inwoners van Goor ook buiten de website om het laatste nieuws te brengen. Daarom […]